Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Lumea copiilor din Cetate”: Joacă, muzică, pictură, teatru și filmulețe pentru copii, de 1 iunie, la RYMA

Publicat

Joacă, muzică, teatru, filmulețe pentru copii, face painting, clovni, animale din baloane, limonadă, personaje din povești și multe alte surprize. Toate acestea se vor întâmpla de 1 iunie, în spațiile RYMA. Copiii, părinții și bunicii sunt invitați să sărbătorească Ziua Internațională a Copilului, la “Lumea copiilor din Cetate”, începând cu ora 16.00 la RYMA, pe Traseul Nordic al Cetății.

Vă prezentăm câteva dintre activitățile cuprinse în program:

Inaugurarea locului de joacă pentru copii: Kids Chit, Magicianul Iulian – gazda evenimentului, Concert de muzică ușoară și folk cu copiii de la Palatul Copiilor, Teatru pentru copii “Scufița Roșie”, recital de poezie, atelier de pictură pe ipsos, atelier de desen, atelier de origami, pictură pe ceramică handmade – suveniruri pentru copii, face painting, întâlnire cu personajele din povești, Expoziția de pictură “Poveștile Copilăriei”, clovni, animale din baloane, filme de animație pentru copii, concursuri: echilibristică, trasul sforii, fuga cu sacul, minifotbal, panou de cățărat, ping-pong, darts, cricket, popice, fotbal pe iarbă, socată, limonadă și înghețată de casă, Premii de participare pentru toți copiii: dulciuri, jucării de pluș și alte surprize.

Evenimentul este organizat de Asociația RYMA, Asociația Civillia, Asociația Agora, Centrul pentru dezvoltare comunitară SMART, Asociația Caritas, Asociația Cosmina, Palatul Copiilor, Asociația Pro Tinerețe.

Accesul la RYMA se face, cu mașina, de pe Calea Moţilor prin parcarea de la Poarta a VII-a a Cetății sau, pietonal, din Șanțurile Cetății sau terenurile de tenis.

„Spatiile RYMA au o suprafață de 4000 mp de iarbă verde între zidurile Cetății. Întreaga suprafață a fost tratată împotriva căpușelor”, au transmis organizatorii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax