Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șoc pe ”Cetate”: Victoria Brănești a învins ”U” Cluj

Publicat

Elevii lui Marian Pană au cedat, astăzi, pe Stadionul  ”Cetate” din Alba Iulia, cu scorul 2-3, după ce, în minutul 34, ”șepcile roșii” conduceau cu 2-0.  Iritat de jocul echipei sale, Ilie Stan a redresat lucrurile din ”mers” și i-a introdus în teren pe Oprea și Avram. Mutarea tehnicianului de la Brănești nu a rămas fără efect pe tabelă și, în minutul 43, Oprea a redus din handicap și i-a readus în joc pe jucătorii Brăneștiului.

Repriza secundă a început cu dominarea oaspeților de la Brănești, iar acest lucru s-a văzut imediat pe tabelă, când  nou-promovata Victoria a reușit să restabilească egalitatea pe tabelă. În minutul 75, arena albaiuliană a fost redusă la tăcere, deoarece Victoria Brănești a preluat conducerea pe tabela de marcaj. Disputa de pe Stadionul ”Cetate” a demonstrat încă odată că 2-0 este cel mai periculos scor.

Antrenorii au decis rezultatul final

Duelul de pe teren a fost dus mai mult pe banca tehnică, unde s-a dat o dispută clară între Ilie Stan și Marian Pană, iar primul s-a dovedit a fi mai inspirat. Antrenorul Victoriei a simțit excelent problemele din echipa lui și a mutat inspirat, în vreme ce Pană l-a scos pe Delgado și l-a introdus pe Georgian Tobă, care s-a dovedit a fi rupt de ceea ce s-a petrecut pe teren. Prin mutările inspirate pe care le-a făcut, Ilie Stan și-a condus echipa de pe banca tehnică spre al treilea succes din actualul sezon.

Iată cele două distribuții

“U” Cluj: Sebastian Huțan – Bogdan Ungurușan, Habib Balde, Peter Cvirik (74, Silviu Izvoranu), Gaston Mendy – Afonso Delgado (46, Georgian Tobă), Alex Păcurar, Vasile Gheorghe, Gabi Boștină (cpt) – Gabriel Machado, Claudiu Niculescu
Rezerve: Florin Matache, Zsolt Szilagyi, Silviu Izvoranu, Adrian Ionescu, Georgian Tobă, Valentin Lemnaru, Adrian Piț
Antrenor: Marian Pană

Victoria Brănești: Alin Bordeianu – Bogdan Străuț (57, Casian Maghici), Sergiu Bar (cpt), Raul Marincău, Eduard Nicola, Constantin Ispir (38, Bogdan Oprea), Dorinel Popa, Vasile Olariu, Viorel Nicoară, Valentin Simion, Valentin Negru (Răzvan Avram)
Rezerve: Barna Nagy, Stelian Isac, Casian Maghici, Alexandru Buhuși, Alexandru Iacob, Răzvan Avram, Bogdan Oprea
Antrenor: Ilie Stan

Așa s-a marcat:

1-0           În minutul 12,  „U” Cluj a deschis scorul prin Gabriel Machado, acesta  l-a ridiculizat pe Marincău a intrat în careu și l-a învins pe Bordeianu cu un șut la colțul scurt.

2-0          „Șepcile Roșii” și-au dublat avantajul în minutul 34. Același Machado l-a învins pe Bordeianu cu o lovitură de cap din careul mic.

2-1            Victoria Brănești a redus din handicap în minutul 43. Nou-intratul Bogdan Oprea a reușit să înscrie în urma unei faze foarte frumoase, realizată de jucătorii lui Ilie Stan.

2-2           În minutul 56, Olariu a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj, de la punctul cu var.

2-3:          Victoria Brănești a dat lovitura pe Stadionul ”Cetate” din Alba Iulia. Victoria Brănești a izbutit să răstoarne rezultatul și să conducă cu 3-2, după ce au fost conduși cu 2-0 în minutul 34.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax