Connect with us
Publicitate

Uncategorized

„Nu-ţi lăsa maşina la îndemâna hoţilor”, o campanie de prevenire a furturilor de autoturisme organizată şi în judeţul Alba

Publicat

Campania „Nu-ţi lăsa maşina la îndemâna hoţilor”, ce are ca scop informarea populaţiei cu privire la modalităţile de prevenire a furturilor de  din autoturisme va  fi organizată şi la Alba de către  Inspectoratul de Poliţie Judeţean. Vor fi distribuite pliante, afişe, se vor organiza întâlniri cu grupuri ţintă. Campania este iniţiată la nivel naţional de Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi Groupama Asigurări S.A. Aceasta va avea loc în perioada iulie – septembrie.

Activităţile aferente acestei campanii vor viza transmiterea de recomandări cu caracter preventiv, distribuirea unor materiale informativ-preventive, precum şi întâlniri cu grupuri ţintă. Pe parcursul derulării campaniei, vor fi distribuite 8.500 de pliante şi 100 de afişe, în special către deţinătorii de autoturisme, în cadrul întâlnirilor cu grupurile ţintă. Afişele vor fi expuse la sediile unităţilor de poliţie, la avizierele asociaţiilor de proprietari, la intrările în centrele comerciale şi în alte locuri publice.

Totodată, pentru diseminarea mesajelor destinate prevenirii furturilor de şi din autoturisme se vor organiza întâlniri cu grupuri ţintă: angajaţi ai unor instituţii sau societăţi de transport, şcoli de şoferi, asociaţii de proprietari, angajaţi ai unor instituţii sau societăţi comerciale etc. Tot pe parcursul întâlnirilor vor fi prezentate aspecte de interes privind furturile de şi din autoturisme (moduri de operare, timp critic etc.), cu accent pe  recomandările de prevenire. De asemenea, pentru ca mesajul campaniei să ajungă la cât mai multe persoane, vor avea loc acţiuni de informare în locuri publice şi concursuri tematice cu premii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax