Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

1 octombrie: „Friendship Challenge” la Alba Iulia. Competiţie pentru tineri, de explorare a Cetăţii Alba Carolina şi a oraşului

Publicat

friendship challenge Pe 1 octombrie, tinerii din Alba Iulia, şi nu numai, sunt invitaţi la”Friendship Challenge”, o competiţie de „provocare a prieteniei”, ce se desfăşoară în Cetatea Alba Carolina și împrejurimi.  

Grupul de inițiativă pentru Tineret din cadrul Protopopiatului Alba Iulia (GIPAI) în parteneriat cu Arhiepiscopia Alba Iulia și cu binecuvântarea ÎPS Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, organizează duminică, 1 octombrie, între orele 16.00-19.30, evenimentul ”Friendship Challenge”.

Este menit să reunească tineri din diverse parohii ale protopopiatului, pentru legarea de noi prietenii și de consolidare a celor existente, potrivit organizatorilor.

Fiind o competiție, „Friendship Challenge” urmărește confruntarea mai multor echipe și îndeplinirea mai multor obiective dintre cele mai diverse și provocatoare. Participanții se vor aduna în fața catedralei Reîntregirii până la ora 16.00. Timp de 3 ore, tinerii vor putea explora tot orașul încercând să aducă, să găsească și să rezolve cel puțin 20 de sarcini atipice. Fiecare obiectiv va fi punctat în funcție de dificultate de la 1 la 10 puncte. Finalul competiției va fi  marcat cu premiul surpriză oferit de către organizatori, echipei care a rezolvat cele mai multe provocări.

Pentru înscrieri şi alte detalii, sunt disponibile numărul de telefon 0724.487.734, email: protineret.alba@gmail.com sau pagina de Facebook – Grupul de Initiativa pentru Tineret al Protopopiatului Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax