Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ZECE ani de închisoare pentru bărbatul din Sebeş care şi-a omorât iubita în faţa copiilor. Decizie la Tribunalul Alba

Publicat

instanta judecata Tânărul de 28 de ani din Sebeş care şi-a omorât iubita cu lovituri de cuţit şi topor, în ianuarie 2015, a fost condamnat de Tribunalul Alba la 10 ani de închisoare cu executare. Este pedeapsa minimă pentru infracţiunea de omor, iar decizia poate fi contestată la Curtea de Apel.

Ilie Şamu s-a prezentat singur la poliţie, a doua zi după ce a comis omorul şi a mărturisit fapta.

În noaptea de 20/21 ianuarie, în timp ce se afla la reședința din municipiului Sebeș, profitând de faptul că iubita sa, Z.M.G., dormea pe un pat alături de cei doi copii minori ai săi, i-a aplicat o lovitură cu un cuțit în zona gâtului și mai multe lovituri în zona capului cu un topor metalic, cauzându-i leziuni care au condus la deces, se arată într-un comunicat al Parchetului, din ianuarie.

Bărbatul ar fi fost orbit de gelozie, după ce a surprins-o pe femeie în timp ce trimitea mesaje unui alt bărbat. Tânăra a fost omorâtă în prezenţa celor doi copii ai ei, de 2 ani, respectiv 3 ani.

Ilie Şamu era de 6 ani împreună cu tânăra de 21 de ani, care ulterior i-a devenit victimă.

Citeşte şi CRIMĂ ȘOCANTĂ la Sebeș: Tânără de 21 de ani, UCISĂ cu toporul în fața copiilor ei, de concubin

Potrivit deciziei instanţei, Ilie Şamu trebuie să plătească fiecăruia suma lunară de 487,50 lei, începând cu data decesului mamei lor şi până la vârsta de 18 ani. De asemenea, minorii vor primi fiecare câte 15.000 de lei daune morale. Pedeapsa aplicată inculpatului este minimul prevăzut de Codul penal pentru infracţiunea de omor. Foarte probabil, judecătorii au ţinut cont de faptul că inculpatul nu este recidivist.

Citește și CRIMA din SEBEŞ: Tânărul care şi-a omorât iubita cu lovituri de cuţit şi topor, REŢINUT de procurori. Va fi prezentat instanţei pentru arestare

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax