Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

11 – 13 noiembrie: Festivalul Concurs de Muzică Folk „Ziua de Mâine” la Alba Iulia. Marți, ultima zi de înscriere pentru marele premiu de 1.500 de lei

Publicat

14572876_1041293892635957_6800797369588699853_nFestivalul Concurs de Muzică Folk „Ziua de Mâine” transformă Alba Iulia în capitala muzicii folk din România. Artişti cunoscuţi, dar şi tineri interpreţi îndrăgostiţi de acest gen muzical urcă pe scena festivalului într-un regal de muzică bună. Timp de trei zile, în perioada 11 – 13 noiembrie, iubitorii muzicii folk îi vor putea asculta şi aplauda la Alba Iulia pe Emeric Imre, Mircea Vintilă, Vasile Şeicaru, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi & Friendss și nu în ultimul rând, invitatul special Sorin Minghiat. Festivalul se desfăşoară la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

Festivalul este un concurs pentru tinerii interpreți care vor să se facă remarcați prin talentul vocal.  Se pot înscrie la concurs, în calitate de interpreţi, duete, grupuri folk, cei care îndeplinesc următoarele condiţii:
– Vârsta maximă a concurenţilor este de 35 ani, excepţie fac grupurile, unde doar unul din membri poate depăşi vârsta de 35 de ani.
– nu au obţinut la nici o ediţie anterioară a Festivalului concurs de muzică folk „Ziua de Mâine” premiul I

Înscrierea se face pe baza „Formularului de înscriere” cu toate datele completate, însoţit de CV şi /sau o scurtă descriere, o fotografie reprezentativă, copia cărţii de identitate (datele personale vor fi protejate) şi de două piese în format MP3 (denumite cu numele concurentului şi numele piesei) trimise la Centrul de Cultură „Augustin Bena”  Alba prin email la adresa  culturaalba@yahoo.com sau on line pe site www.culturaalba.ro  . Data limită de înscriere este 1 noiembrie 2016.

După etapa de preselecţie, organizatorii vor anunţa concurenţii rămaşi în concurs, cel mai târziu până la data de 09.11.2016.
Notă: Neîndeplinirea sau îndeplinirea incompletă a cerinţelor prezentate în capitolul Etapa de preselecţie dă dreptul organizatorilor de a refuza înscrierea.

Din juriu fac parte cantautori, reprezentanţi desemnaţi de partenerii media, realizatori radio-tv, ziarişti din presa muzicală, în proporţia stabilită de organizator.
Notarea pieselor se va face de către fiecare membru al juriului pe un formular special, imediat după interpretarea piesei în concurs. Centralizarea rezultatelor se va face de către juriu.
Deciziile finale ale juriului sunt definitive şi de necontestat.

Anul acesa premiile vor fi în valoatre de :
Premiul I – 1.500 lei
Premiul II – 1.000 lei
Premiul III – 800 lei

Juriul  poate aproba acordarea de premii speciale cu valoare între 300 – 500 lei sau poate redistribui premiile funcție de valoarea participanților.

Câştigătorul “Premiul I al festivalului-concurs de muzică folk “Ziua de Mâine” va deschide Gala recitalurilor din prima zi a ediţiei a XII-a.

PROGRAMUL FESTIVALULUI:

Vineri, 11 noiembrie 2016, ora 18.00

Concurs de interpretare și compoziție

Daniel Avram și Clasa de Folk

Florin Săsărman& Alexandru Filip

Cristian Buică

Emeric Imre

Mircea Vintilă

 

Sâmbătă, 12 noiembrie, ora 18.00

Concurs de interpretare și compoziție

Paul Tihan – Marele Premiu ediția 2015

Dinu Olărașu

Maria Georghiu

Poesis

Ducu Bertzi & Friends

 

Duminică, 13 noiembrie 2016, ora 18.00
Gala Laureaților

Grupul Vocal Instrumental ”Primavera„

Dan Vană

Vali Șerban & Ziua de Mâine

Zoia Alecu

Vasile Șeicaru

Mircea Baniciu & Band

Invitat special Sorin Minghiat

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax