|

11 mai: „Noaptea lungă a industriei”, la Sebeș și Cugir. Activităţi pentru cei pasionaţi de domeniul automotive, la Star Assembly și Star Transmission. PROGRAM

18119383_1451645321555076_8393650666759267500_nÎn cadrul Star Assembly Sebeș și Star Transmission Cugir, cele două subsidiare Daimler în România, va avea loc, în data de 11 mai, o nouă ediţie a evenimentului „Noaptea lungă a industriei”.

„Noaptea Lungă a Industriei” este deja o tradiţie în cadrul STC/STA şi transformă obişnuita zi a „Porţilor Deschise” într-o seară plină de activităţi în care toţi cei pasionaţi de domeniul automotive sunt invitaţi să treacă pragul celor două subsidiare Daimler în România.

La ediția de anul trecut au fost primiți peste 2.000 de vizitatori, care, pe parcursul evenimentului au făcut tururi în zonele de producție şi au participat la workshop-uri, completând peste 800 de chestionare și 300 de CV-uri.

Ediția din 2017 se va desfășura joi, 11 mai, începând cu ora 17.00, la Star Assembly Sebeș și Star Transmission Cugir. Cu această ocazie se vor deschide astfel porțile către universul automotive, participații având ocazia să vadă cum se desfășoară activitățile în cele două companii de top și să descopere surprizele pregătite de organizatori.

Astfel, începând cu ora 17.00, împreună cu un ghid – de îndată ce se strâng 20 de participanți – se vor vizita două unități de producție la Sebeș și trei la Cugir. După tur, participanții sunt aşteptaţi în cadrul cantinei, unde vor avea şansa să afle mai multe detalii despre StarTransmission și StarAssembly, de la persoanele implicate în organizare. Tot aici vor putea completa şi depune un CV, se vor putea implica într-o campanie de responsabilitate socială şi vor putea interacţiona cu ceilalţi vizitatori.

Program „Noaptea Lungă a Industriei” 2017:

Ora 17:00 – Deschiderea evenimentului

Ora 17:15 – Tur ghidat, la fiecare 15 minute

Orele 18:00 – 22:00 – Workshop, la fiecare 60 de minute

Orele 18:00 – 22:00 – Sesiuni recrutare

Orele 18:00 – 22:00 – Activități interactive

Ora 22:00 – Ultimul tur ghidat

Ora 23:00 – Stingem lumina

Reamintim faptul că în luna martie, Star Transmission, filială a grupului Daimler, a inaugurat, la Cugir, o nouă unitate de producţie. Finalizarea acestei noi facilități – o investiție de 36 de milioane de euro și având o suprafață de 11.000 mp – a creat oportunități de muncă pentru 200 de angajați, au transmis reprezentanţii companiei.

Citește și FOTO: Daimler a inaugurat o nouă unitate de producţie la Cugir. Investiţie de 36 milioane de euro şi 200 locuri de muncă

Prin cele două filiale din România, grupul Daimler derulează, în cadrul unei strategii de termen lung, programe de dezvoltare a comunității locale, cu accent pe domeniile educație, cultură și sănătate, susținând financiar spre exemplu, lucrările de modernizare a unei grădinițe din Cugir.

Star Transmission, o unitate de producție strategică pentru Grupul Daimler, a luat naștere în 2001, ca rezultat al unui joint-venture româno-german, capitalizând experiența locală de două secole în prelucrarea metalelor și expertiza concernului german, unul din liderii pieței mondiale de mașini premium și vehicule comerciale. În 2013, Daimler devine acționar unic al Star Transmission Cugir și deschide o bază de montaj, Star Assembly Sebeș, consolidându-și poziția și devenind astfel una din cele mai importante investiții străine în România.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=562533avatar Publicat de pe 26 aprilie 2017
Publicat în ACTUALITATE, ECONOMIE.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Lia: Nici vorba. Este supus lui Hava, inca il pastreaza.
  • Ionel: Prea mult s-a furat in Romania, indiferent de partidul care a guvernat tara. Marile privatizari sunt un esec...
  • Maria: În PSD.
  • popeala: Sa mai spui ,,sarut mana parinte,, ? Prost trebuie sa fi, sa mai crezi in ceva, in ziua de azi !
  • Bomba Atomica: se fura cum naiba sa nu se fura din banul public ? hava e capul mafiei !

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI