Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

14- 15 februarie la Arieșeni: Cupa „Andrei Tanțoș” la schi alpin, ediția a III-a. Concurs de schi pe nocturnă, lampioane

Publicat

tantos, schi În perioada 14-15 februarie la Arieșeni se desfășoară cea de-a treia ediție Cupa „Andrei Tanțoș”, schi alpin. Programul evenimentului conține două concursuri de slalom special. Primul dintre acestea va avea loc sâmbătă, 14 februarie, începând cu ora 18.00, fiind singurul concurs de schi pe nocturnă de anul acesta și unul dintre puținele concursuri de acest gen din țara noastră. La finalul serii, așa cum s-a obișnuit și în edițiile precedente, se va da frâu liber emoțiilor și vor fi lansate tradiționalele lampioane.

Cel de-al doilea concurs va avea loc duminică, 15 februarie și va începe la ora 09.30. Festivitatea de premieră va avea loc în jurul orei 12.30.

(P)   Haine și încălțăminte sport  pe FashionSport.ro . Peste 40.000 de articole de la 50 de branduri la prețuri incredibil de mici

Concursul este destinat atât juniorilor, cât și seniorilor, fiind un concurs de rang național care punctează în Cupa României la categoria Open. De asemenea, în cadrul acestor două probe vor lua startul și cadeții.

„Ne bucurăm că putem organiza și în acest an concursul care omagiază memoria campionului nostru, Andrei Tanțoș, căruia îi datorăm prestigiul clubului CSS Câmpeni, de a fi printre cluburile cu renume din schiul alpin românesc. Tot la acest club s-a remarcat și Dan Moldovan, colegul și prietenul lui Andrei, care pentru rezultatele remarcabile din anul competițional trecut a fost desemnat cel mai bun sportiv al județului Alba în 2014. Prestigiul acestei competiții este deja recunoscut la nivel național, iar ca urmare, la această ediție așteptăm mai mulți participanți ca în anii trecuți și sperăm că vor fi la start cei mai valoroși schiori români. Ediția de anul acesta este și mai specială deoarece avem invitată și o delegație din Ungaria, care speram ca ne va onora cu prezentă. Prin tot efortul pe care îl depunem, atât noi, cât și toată comunitatea locală care este alături de noi, dorim să aducem un plus acestei competiții de schi alpin și sperăm ca pe viitor acest concurs să se transforme într-unul internațional”, a declarat Tiberiu Tanțoș, tatăl și antrenorul regretatul schior Andrei Tanțoș și președintele Asociației Sportive Montana Abrud.

Concursul este dedicat memoriei multiplului campion național la schi alpin, plecat dintre noi în urma unui tragic accident rutier produs în 2012.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax