Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

16-17 septembrie – ediție jubiliară a Festivalului „Toamna Cugireană”. Restricții de circulație și taxe pentru comercianți

Publicat

toamna cugireana arhiva Orașul Cugir sărbătorește anul acesta ediția jubiliară a Festivalului „Toamna Cugireană” , eveniment organizat de 20 de ani. Consiliul Local Cugir decide astăzi cu privire la perioada și locația festivalului, componența comisiei de organizare, restricțiile de circulație și taxele pentru comercianți.
Cel mai probabil, vor fi validate prin vot propunerile legate de organzarea festivalului „Toamna Cugireană”. Astfel, evenimentul va avea loc în perioada 16-17 septembrie, în piața Consiliului Europei (lângă SC UM Cugir SA), cu mențiunea că anumite acțiuni se vor desfășura și pe străzile I.L. Caragiale și Stadionului.
Din data de 15.09.2017, ora 16.00 până în data de 18.09.2017, ora 6.00, circulaţia rutieră va fi interzisă pe străzile menţionate mai sus, urmând ca traficul auto să fie deviat pe străzile V. Alecsandri, Unirii şi Victoriei, cu marcaj rutier corespunzător, anunță Primăria Cugir.
Dacă proiectul de hotărâre va fi aprobat în forma înaintată, comercianții care ocupă domeniul public în zona de desfăşurare a evenimentului vor trebui să achite o taxă în valoare de 40 lei/ mp/ zi.
În ceea ce privește programul artistic, organizatorii au făcut unele sondaje de opinie prin intermediul platformelor online de socializare pentru a vedea care sunt preferințele publicului cugirean. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax