Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

DUMINICĂ: „Nunta de Aur” pentru cuplurile din Alba Iulia care împlinesc 50 de ani de căsătorie. UNDE vă puteţi înscrie

Publicat

nunta de aur Primăria municipiului Alba Iulia şi Consiliul Local organizează în data de 17 mai, cu ocazia Zilei Internaţionale a Familiei, “Nunta de Aur” a cuplurilor care au împlinit 50 ani de căsătorie. Fiecare cuplu va fi premiat cu suma de 400 lei, față de 300 lei care s-au acordat la edițiile anterioare ale evenimentului.

Sunt aşteptaţi să participe la acest eveniment, toate cuplurile din municipiul Alba Iulia , care în anul 2015 împlinesc 50 ani de căsătorie. În acest an administraţia locală a alocat suma de 50.000 lei pentru organizarea evenimentului.

Primăria Alba Iulia sărbătoreşte cuplurile care împlinesc jumătate de secol de căsătorie anual din 2007. Astfel că în luna mai, cu ocazia Zilei Internaționale a Familiei aceştia au parte de „Nunta de Aur”, iar până în prezent, la cele 8 ediții, au fost sărbătorite 689 de cupluri.

Înscrierea se va face până vineri 15 mai, inclusiv, pe baza actelor de identitate şi a certificatului de căsătorie, la Centrul de Zi pentru Persoane Vârstnice, Str. Libertăţii, nr.21 de luni până vineri, între orele 08.00 -16.00. Pentru mai multe informaţii puteţi suna la numărul de telefon 0258/810565.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax