Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

17 noiembrie: Balul Bobocilor, la Colegiul Economic din Alba Iulia. VOTEAZĂ-I pe cei mai populari

avatar

Publicat

16 elevi de la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia vor intra, pe data de 17 noiembrie, în „cursa” pentru câștigarea titlului de Miss și Mister Boboc 2017. Tema Balului Bobocilor din acest an este „Imagini mitologice în lumea contemporană”.

Elevii de clasa a IX-a vor avea de trecut mai multe probe, printre care cea de prezentare, de cultură generală sau de dans, dar și prin probe surpriză, pregătite de organizatori.

Evenimentul va avea loc vineri, 17 noiembrie, începând cu ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

Prezentarea concurenților:

Perechea 1

Anda Lenghel:

„Hei! Eu sunt Anda şi am decis să particip la Bal pentru că sigur va fi o seară de neuitat, atât pentru mine, cât şi pentru colegii mei. Îmi place să mă distrez şi să-mi trăiesc viaţa frumos, dar şi zgomotos! Ador să dansez, să îmi petrec timpul cu prietenii vechi şi, de asemenea, să îmi fac prieteni noi. Aşa că invit toţi prietenii mei să vină să mă susţină şi apoi să ne distrăm aşa cum numai noi ştim, la Balul Bobocilor!”

Adrian Lodroman:

„Salut! Mă numesc Lodroman Adrian Cristian și am 15 ani. Sunt o fire sociabilă și prietenoasă. În timpul meu liber îmi place să înot și să dansez. Motto-ul meu în viață este: „Pentru a reuși un lucru, transformă-l într-o obsesie”. Am ales să particip la acest bal deoarece este o unică experiența și nu vreau să o ratez. Vreau să devin Mister Boboc, așa că mă bazez pe sprijinul vostru.”

Perechea 2:

Anamaria Beanga:

„Bună! Mă numesc Beanga Anamaria, am 15 ani și sunt o fire foarte ambițioasă. Am decis să particip la bal deoarece vreau să mă distrez. Este o experiență nouă ce trebuie trăită de orice licean”

Mihai Ban:

„Salut! Numele meu este Ban Mihai și am 15 ani. Particip la acest bal cu gândul să mă distrez. O să dau tot ce am mai bun și sper să cuceresc juriul și publicul și să devin Mister boboc.”

Perechea 3:

Denisa Marica:

„Salut! Mă numesc Marica Denisa, sunt o fire energică, sociabilă, creativă și îmi place să îi fac pe cei din jurul meu să se simtă bine în prezența mea. Particip la bal pentru că vreau să cunosc oameni noi, să mă distrez și de ce nu, să câștig!” “Prețul victoriei este scump, dar la fel sunt și recompensele.”

Vlad Corpodean:

„Bună! Sunt Vlad Corpodean și am 15 ani. Consider că Balul Bobocilor este un lucru unic în viața mea prin care să cunosc oameni și să mă distrez. Sunt o fire ambițioasă și foarte prietenoasă. Sunt un om agitat dar îmi place mult să ajut oamenii. Respectul și bunul simț mă caracterizează. Aș minți dacă aș spune că nu am emoții, dar simt că mă pot remarca, pot să mă autodepășesc și de ce nu chiar învinge.”

Perechea 4:

Florina Rad:

„Bună! Mă numesc Rad Florina, am 15 ani si sunt o fire sociabilă si zâmbitoare. Îmi place să experimentez lucruri noi, de aceea m-am decis să particip la acest bal. În timpul liber, îmi place să ies cu prietenii, să cânt, să merg la diferite activități, cum ar fii cor sau excursii. Pe viitor, nu sunt decisă ce să urmez, dar mi-ar plăcea o carieră în avocatură. Motto-ul meu în viață este:” Trăiește fiecare clipă ca fiind ultima”. Pentru toate persoanele care mă susțin, și mă încurajează în tot ceea ce fac: vă salut, vă iubesc si vă promit că balul acesta o să fie unul de neuitat.”

Sergiu Fleșeriu:

„Salut! Sunt Sergiu și toată lumea mă consideră o persoană amuzantă. Sunt foarte energic și implicat în tot ceea ce îmi propun sa fac. Îmi place să experimentez lucruri noi, de aceea particip la bal. Cred cu tărie că o să mă distrez, iar cu susținerea dumneavoastră, o să înving.”

Perechea 5:

Karina Alexăndroae

 

„Bună! Mă numesc Karina. Am 15 ani, sunt o persoană energică și îmi place sa încerc lucruri noi. Participarea la balul bobocilor de anul acesta reprezintă o cale de a cunoaște oamenii noi și o experiența de neuitat.”

Dan Stoia:

„Salut! Numele meu este Stoia Dan și am 15 ani. Îmi place să particip la tot felul de activități fie ele educaționale sau sportive,  cea mai mare pasiune a mea este fotbalul căreia îi acord și cel mai mult timp. În timpul liber îmi place să mă distrez cu prietenii mei. Sunt o fire sociabilă, descurcăreață si cu un simț al umorului foarte dezvoltat. Momentan nu am nici un plan de viitor, dar mi-ar placea o carieră în stomatologie. Deocamdată vreau să mă bucur de viață de licean și să nu ratez nici un moment. La balul bobocilor am ales să particip deoarece mi se pare o experiență unică și este o oportunitate de a cunoaște noi oameni.”

Perechea 6

Timea Vereș:

„Bună! Sunt Vereș Timea. Sunt o fire energică, dar in același timp si serioasă. În timpul liber îmi place să mă intâlnesc cu prietenii, să ascult muzică si să explorez cât mai multe locuri noi. Motto-ul dupa care mă ghidez în viață este: “Dacă iubești viața, atunci nu risipii ca un nesăbuit timpul, căci din timp este facută viața”.”

Robert Sebaș:

„Numele meu este Robert Sebaș, am 15 ani și particip la bal deoarece cred cu tărie în valorile personale și sunt convins că talentul și seriozitatea mea mă vor ajuta să realizez ceea ce mi-am propus. Sunt adeptul noilor provocări și cred că aceasta îmi va scoate în evidenţă ambiţia si mă va ajuta să mă integrez mai ușor în liceu. Motto-ul meu este „Învingătorii nu renunţă, iar cei care renunță, nu ajung învingători”. Am nevoie de sprijinul vostru în ceea ce va urma.”

Perechea 7:

Alisa Mezei:

„Mă numesc Mezei Alisa Cristiana și am 15 ani . Sunt o personă deschisă, înțelegătoare și cu un simț al umorului dezvoltat. Sunt o fană a sportului indiferent de acesta, dar preferatul meu și totodată pasiunea mea este dansul. Consider că balul bobocilor este o experiență unică în viață care trebuie trăită la maxim indiferent de rezultat. Mă ghidez după motto-ul : “Să nu îți pierzi niciodată speranța”, de aceea cred și sper că voi deveni Miss Boboc.”

Radu Manciulea:

„Salut! Mă numesc Manciulea Radu, am 14 ani și sunt amuzant și ironic. În momentele importante sunt o persoană serioasă. Îmi place să citesc, să călătoresc și să descopăr locuri noi dar iubesc practicarea sporturilor extreme. Am ales să particip la bal deoarece vreau să câștig, dar principalul motiv este să mă distrez .”

Perechea 8:

Adina  Bar:

„Mă numesc Adina și am 15 ani. Sunt o persoană modestă, ambițioasă și optimistă. Îmi place să dansez și să călătoresc. Am decis să particip la acest bal deoarece îmi plac provocările și totodată acumulez noi experiențe și noi cunoștiințe. Cred cu tărie în valorile mele personale și sunt convinsă că talentul meu și seriozitatea mea mă vor ridica cât mai sus. Sunt aici să mă remarc, și să mă autodepășesc în ceea ce vreau să realizez.”

Robert Olălău:

„Salut! Mă numesc Olălău Robert și am 15 ani. Sunt un băiat ambițios, curajos, iar uneori timid. Îmi place fotbalul și practic acest sport de 5 ani, fiind o metodă de relaxare pentru mine. Particip la bal pentru deoarece este o experiență nouă și sunt convins că o să mă distrez.”

Votează-ți favorita pentru titlul de „Miss Boboc” 2017 la Colegiul Economic

 • Denisa Marica (22%)
 • Anda Lenghel (20%)
 • Alisa Mezei (12%)
 • Anamaria Beangă (11%)
 • Florina Rad (10%)
 • Adina Bar (10%)
 • Timea Vereș (9%)
 • Karina Alexăndroae (7%)
Loading ... Loading ...

Votează-ți favoritul pentru titlul de „Mister Boboc” 2017 la Colegiul Economic

 • Vlad Corpodean (30%)
 • Robert Sebaș (19%)
 • Adrian Lodroman (13%)
 • Robert Olălău (11%)
 • Mihai Ban (10%)
 • Dan Stoia (6%)
 • Sergiu Fleșeriu (6%)
 • Radu Manciulea (6%)
Loading ... Loading ...

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Publicitate

ACTUALITATE

MARŢI: Clarificări pentru contribuabili, la AJFP Alba, pentru completarea şi depunerea Declaraţiei unice

avatar

Publicat

Marţi, 26 iunie, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Alba va organiza o întâlnire dedicată contribuabililor pentru a oferi clarificări şi îndrumări referitoare la completarea şi depunerea Declaraţiei unice privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice. De asemenea, vor fi oferite detalii despre modalităţi de înrolare în SPV pentru persoane fizice şi juridice.

Întâlnirea va avea loc la sediul AJFP din Alba Iulia, str. Primăverii nr.10, în sala de şedinţe, la etajul I, începând cu ora 12:00.

În perioada 21 mai – 15 iulie 2018, contribuabilii care au domiciliul intr-o localitate în care nu există o unitate teritorială a ANAF vor beneficia de asistenţa privind completarea, depunerea şi/sau transmiterea Declaraţiei unice, de la funcţionarii din cadrul primăriilor.

Declaraţia unica se poate transmite online, prin intermediul Spatiului Privat Virtual.

Pentru depunerea online a declaraţiei, pentru anul 2018, se acordă o bonificaţie de 5% din cuantumul obligatiilor fiscale anuale.

Serviciu acordat gratuit contribuabililor de către ANAF prin internet: „Spaţiu Privat Virtual”

În vederea evitării deplasării contribuabililor la ghişeele ANAF şi a risipei de timp, persoanele fizice pot solicita şi primi, prin serviciul „Spaţiu Privat Vrtual”, informaţii cum sunt: obligaţiile fiscale pe care le au de plată, contribuţiile sociale obligatorii declarate de angajator, înştiinţări despre plăţile efectuate pe CNP în contul impozitului pe venit şi a contribuţiilor sociale administrate de ANAF ş.a.

Acest serviciu este la dispoziţia persoanelor fizice în mod gratuit, prin internet, 24 de ore din 24. Pentru a beneficia de acest serviciu, trebuie să vă înregistraţi ca utilizatori pe site-ul www.anaf.ro, secţiunea Spaţiul Privat Virtual, rubrica „ Înregistrare utilizatori”.

Prin acest serviciu persoanele fizice pot depune declaraţii fiscale cum sunt: Declaraţia unică privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice, declaraţia 230 – privind destinaţia sumei reprezentănd până la 2% din impozitul anual pe veniturile din salarii şi asimilate salariilor .

Începând cu luna iunie 2017, conform OPANAF nr.660/2017, Spaţiul Privat Virtual este disponibil şi pentru contribuabilii persoane juridice care au certificat digital.

De asemenea, în toate unitatile fiscale exista calculatoare conectate la internet în vederea educării contribuabililor pentru accesarea serviciilor electronice.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la Biroul “Asistenţă contribuabili” al AJFP Alba, tel: 0258 819 825.

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Mai multe gospodării INUNDATE și un DRUM BLOCAT de aluviuni după furtună, în Munții Apuseni

avatar

Publicat

Mai multe gospodării au fost inundate și un drum județean blocat de aluviuni în Munții Apuseni, joi, după furtună. 

Potrivit ISU Alba, Stația Câmpeni intervine în localitățile Ponorel și Valea Besești în comuna Vidra pentru evacuarea apei din cinci gospodări (curți).

Comitetul Local pentru Situații de Urgență (CLSU) Vidra și Avram Iancu intervin pentru deblocarea DJ 762, blocat de aluviuni pe aproximativ un kilometru.

Joi, până la ora 21:00 este în vigoare o Avertizare Hidrologică Cod Portocaliu.

Potrivit INHGA,  ca urmare a precipitațiilor înregistrate în ultimele ore, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte severe de inundaţii locale şi creşteri importante de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale cotelor de inundație pe râurile din bazinele hidrografice: afluenții de dreapta ai Arieșului aferenți sectorului aval confluență cu râul Neagra – amonte confluență cu râul Valea Muscanilor, Galdița (afluent al râului Galda), Ighiu și Țelna (afluenți ai râului Ampoi), județul Alba.

Fenomenele hidrologice periculoase se pot produce cu probabilitate și intensitate mai mare pe unele râuri din bazinele hidrografice: Arieșul Mic – bazin inferior și Ștefanca.

Foto: Facebook

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Trei tineri din comuna Roșia de Secaș, REȚINUȚI de polițiști, după ce ar fi violat o minoră de 17 ani

avatar

Publicat

Trei tineri în vârstă de 15, 18 și 22 de ani din comuna Roșia de Secaș au fost reținuți de polițiștii din Alba Iulia. Aceştia ar fi violat o minoră de 17 ani, i-ar fi furat telefoanele şi ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă, în cazul în care va reclama faptele.

Poliţiştii din Alba Iulia au reţinut trei tineri din comuna Roşia de Secaş, ce sunt bănuiţi de viol, complicitate la viol, furt şi ameninţare. Aceştia ar fi violat o minoră de 17 ani, i-ar fi furat telefoanele şi ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă, în cazul în care va reclama faptele.

Potrivit IPJ Alba, la data de 20 iunie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de 3 tineri, de 15, 18 şi 22 de ani, din comuna Roşia de Secaş, ce sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunilor de viol, complicitate la viol, ameninţare şi furt.

În sarcina acestora s-a reţinut faptul că, în data de 15 iunie a.c., după ce ar fi consumat băuturi alcoolice în mai multe localuri din municipiul Sebeş, s-ar fi deplasat în municipiul Alba Iulia unde, tânărul de 18 ani ar fi invitat-o pe o minoră de 17 ani, din comuna Ighiu, pe care o cunoştea, la un local public din oraş.

Acolo, împreună cu ceilalţi doi tineri ar fi consumat băuturi alcoolice, după care minora le-ar fi cerut să o ducă acasă însă ei au chemat un taxi cu care ar fi dus-o pe o păşune din comuna Daia Română. Acolo, minora ar fi întreținut, de bună voie, raporturi sexuale cu tânărul de 18 ani, după care ar fi fost violată de ceilalţi doi tineri.

Ulterior, minora ar fi încercat să-şi sune mama însă ar fi fost agresată de tânărul de 22 de ani, iar cel de 18 ani i-ar fi sustras telefoanele mobile şi ar fi amenințat-o, cu acte de violenţă, în cazul în care va reclama faptele.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au reuşit să recupereze, de la tânărul de 18 ani, telefoanele victimei.

Urmează ca, în cursul zilei de joi, 21 iunie, cei 3 tineri să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Campanie a Poliţiei pentru prevenirea furturilor din buzunare, în special la meciuri, concerte, festivaluri

avatar

Publicat

Până în 31 august, poliţiile din 25 de state europene, printre care şi România şi IPJ Alba derulează campania de prevenire ”Protect your pocket”( “Atenţie la buzunare”).

Printre mesajele preventive ale campaniei sunt trei spoturi video prin care populaţia este informată şi atenţionată cu privire la vulnerabilităţile în faţa furturilor din buzunare, în special la evenimente de masă (competiţii sportive, concerte, festivaluri etc).

Fiecare spot video ilustrează, cu puţin umor, un personaj care nu acordă atenţie obiectelor din buzunar, în timp ce e în mulţime: fie urmărind un meci de fotbal pe ecranele montate în spaţii publice, fie în mijloacele de transport în comun, fie în timp ce se bucură de un concert. Toate aceste evenimente reprezintă „raiul” infractorilor, în special al hoţilor din buzunare, care profită de orice moment de neatenţie pentru a acţiona.

Furtul din buzunare este una din cele mai vechi şi cele mai răspândite infracţiuni, care poate avea asupra victimei consecinţe destul de însemnate. Pe lângă paguba materială creată mai există şi sentimentul de insecuritate care se va estompa foarte greu, transmite IPJ Alba.

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Atenţionare COD GALBEN de furtuni şi ploi torenţiale în ALBA şi în ţară, în acest weekend. Judeţele vizate

avatar

Publicat

Condiţiile de instabilitate atmosferică vor continua să se manifeste în Alba şi în ţară şi vineri şi sâmbătă. Pentru 22 iunie, Administraţia Naţională de Meteorologie a instituit Cod Galben de furtuni şi ploi torenţiale.

COD GALBEN

Vineri 22 iunie, între orele 6.00 şi 23.00, pe arii extinse vor fi condiţii de instabilitate atmosferică accentuată şi cantități de apă însemnate.

Vor fi averse torențiale, vijelii, descărcări electrice și izolat grindină la început în Banat, Crișana și Maramureș, apoi în Transilvania, Oltenia, cea mai mare parte a Moldovei și în nordul Munteniei.

În intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși frecvent 20-25 l/mp și pe arii restrânse 40-50 l/mp.

Fenomene asociate instabilității atmosferice se vor semnala și în a doua parte a zilei de joi, 21 iunie, local în zonele de deal și de munte, în sudul și în nord-vestul teritoriului și pe arii mai restrânse în rest.

Informare meteorologică

De vineri, 22 iunie, ora 16.00 până sâmbătă, 23 iunie, ora 10.00, vor fi perioade scurte de timp cu instabilitate atmosferică accentuată
În Muntenia, Dobrogea și sud-estul Moldovei vor fi perioade scurte de timp în care local instabilitatea atmosferică va fi deosebit de accentuată și se va manifesta prin intensificări puternice ale vântului cu aspect de vijelie, descărcări electrice, averse torențiale și grindină. Pe arii restrânse vor fi cantități de apă de peste 25-35 l/mp.

Pe parcursul nopții de vineri spre sâmbătă (22/23 iunie) va continua să plouă local însemnat cantitativ și în centru și nord-est.

sursa: meteoromania.ro

 

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate