Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Distracție și sport la prima ediție a Convenției de Fitness „A.L.E.G. Mișcarea” la Alba Iulia

Publicat

Pasionații de sport și de mișcare vor putea participa în data de 17 noiembrie la prima ediție a Convenției de Fitness „A.L.E.G. Mișcarea” care va avea loc la Sala de Sport a Universității „1 Decembrie 1918” Alba Iulia. Pe lângă orele de sport la care vor lua parte, participanții vor beneficia și de o tombolă cu premii, iar cel mai norocos dintre aceștia se va putea bucura de un zbor cu parapanta.

Prima ediție a Convenției de Fitness „A.L.E.G. Mișcarea” va aduce albaiulienilor patru ore de mișcare și de distracție. Iubitorii de sport vor avea posibilitatea să participe la ore de zumba, kangoo jumps sau fitness.

Nici invitații special nu vor lipsi de la eveniment, iar printre aceștia se numără Peter Ambojorn-World Class București, Dosa Ildiko – World Class Cluj Napoca și Tunde Gimmy Gym – Cluj Napoca.

Cei care doresc să participe la toate clasele vor avea de plătit suma de 25 de lei.

 (P)  Adidasi și tricouri fitness  pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri mari: Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Vă prezentăm programul convenției:

– 14.30 – Deschidere

-15.00 – Stell Tonic – Tunde şi Geana

-16.00 – Latino Expression – Peter Ambjorn

-17.00 – Fitness Extrem – Lucian Nicolescu

-18.00 – Kangoo Jumps – Dosa Ildiko, Alex Grapa, Elena P. ( pentru acesta clasă, participanții vor trebui să își închirieze ghete de kangoo jumps)

-19.00 – Zumba – Adina, Larisa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: ÎN WEEK-END: Petreceri pentru toate gusturile şi evenimente cu muzică folk şi fitness. Vezi cu ce te îmbie localurile din Alba Iulia | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax