Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

18-19 septembrie: Târgul ALEA 2014 la Alba Iulia. Biciclete electrice, instalații eoliene, salonul „Eco Inventica” şi spectacolul grădiniţelor

Publicat

ALEA 2014 afis În perioada 18-19 septembrie 2014, Alba Iulia găzduieşte cea de-a șaptea ediție a evenimentului “Energie din surse regenerabile – ALEA 2014. Târg de echipamente și soluții complete”, organizat de către Agenția Locală a Energiei Alba și Consiliul Județean Alba. La evenimentul ce se desfăşoară la Alba Mall, pe lângă expoziţia de echipamente, în program sunt cuprinse Salonul “Eco inventica” şi ecospectacolul grădiniţelor. Pentru viziatori, este pregătită şi o tombolă cu premii.

În acest an vor fi expuse biciclete electrice, instalații eoliene, panouri solare termice, panouri fotovoltaice, pompe de căldură, turbine pentru microhidrocentrale, centrale termice pentru biomasă și multe alte aplicații legate de energia obținută din surse regenerabile.

Vizitatorii au ocazia să viziteze și în acest an „Salonul Eco Inventica” la care va participa Iustin Capră, fostul colaborator al lui Henri Coandă și unul dintre cei mai cunoscuți inventatori români. De asemenea va fi prezent și Corneliu Birtok Băneasa, premiat la Geneva cu medalia de aur pentru invenția sa, un dispozitiv de transfer al aerului, prin care se reduce consumul de carburant cu 5%.

Și în această ediție se vor organiza în cadrul târgului evenimentele deja consecrate, cum este „Ora de inventică” care se va desfășura joi de la ora 11.30. Va prilejui elevilor pasionați de tehnică de la câteva licee din Alba Iulia un interesant schimb de idei cu inventatorii români prezenți în cadrul „Salonului Eco Inventica”.

Ecospectacolul grădinițelor care se va desfășura vineri de la ora 11.30. Copiii din grădinițele din Alba Iulia vor susține o eco-serbare, iar participanții vor fi recompensați de către sponsorii evenimentului cu multe premii.

Tombola târgului la care pot participa toți vizitatorii va avea loc vineri la ora 16.30. În cadrul tombolei vor fi oferite premii importante din partea sponsorilor evenimentului.

Târgul este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia, Agenția de Dezvoltare Regională ”Centru” , Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia și Alba Mall.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax