Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

19 medalii obţinute de sportivi din Alba Iulia, la competiția de karate European Mas Oyama Memorial Cup

Publicat

C.S. Budo Apulum din Alba Iulia a participat, în weekend-ul trecut, la cea de-a 9-a ediție a European Mas Oyama Memorial Cup, sub egida IKO Kyokushinkaikan – United Traditional Kyokushinkai Federation, Romanian Branch & AS. C.S. Musashi Dojo Sibiu, reprezentată de Shihan Neagoie Horațiu Adrian, eveniment care s-a desfăşurat în Sala Polivalentă Transilvania din Sibiu. Cei 14 sportivi ai clubului înscriși la competiție s-au clasat pe locuri fruntașe, obținând în total 19 medalii, dintre care 8 de aur, 8 de argint și 3 de bronz.

Antrenaţi de Sensei Ştefan Străuţ, la această competiție s-au înscris 14 sportivi (copii, juniori şi seniori) practicanți de Karate Kyokushinkai, de la C.S. Budo Apulum din Alba Iulia reprezentând şi de această dată municipiul nostru la un renumit turneu internaţional. Aceștia au avut o prestaţie considerabilă situându-se la un nivel foarte bun atât la probele de kata cât şi la kumite full contact și clasându-se pe locuri fruntaşe obţinând în total 19 medalii din care 8 de aur, 8 de argint şi 3 de bronz.

Rezultate obţinute:

Lukas Orzeiu – locul 1 kata şi locul 2 kumite;

David Orzeiu – locul 1 kumite şi locul 2 kata;

Andreea Aldea – locul 1 kata;

Briana Iacob – locul 2 kata;

Bogdan Dobra – locul 3 kata;

Maria Bojor – locul 2 kata;

Teodora Pleşa – locul 1 kata şi locul 2 kata sincron;

Ioana Alisa Breaz – locul 1 kata şi locul 2 kata sincron;

Barbieri Tudor Lazăr – locul 1 kumite şi locul 2 kata sincron;

Ana Stoica – locul 3 kata;

Elisabeth Spataro – locul 2 kata;

Adrian Onacă – locul 3 kata;

Adrian Rognean – locul 1 kata;

Nicoleta Panait – locul 1 kata.

„Este pentru prima dată când clubul nostru a obţinut atâtea medalii, rezultatele sunt excepţionale, iar sportivii noștri s-au comportat foarte bine pe tot parcursul competiţiei. Merită din plin toată lauda, ne-au făcut foarte bucuroşi, în special pe mine ca antrenor şi în mod deosebit pe părinţi. Îi felicităm, le mulțumim şi le dorim mult succes în continuare. De asemenea aducem mii de mulţumiri părinților, fără de care nu am fi putut participa la acest eveniment deosebit, pentru devotament, spirit de echipă și susținere financiară. Mulţumim pe această cale şi conducerii Şcolii Gimnaziale nr. 6 <Ion Agârbiceanu> (director Nicolae Andron) pentru acordarea spaţiului de desfaşurare a antrenamentelor”, a transmis sensei Ștefan Străuț.

Următoarea etapă este peste 3 săptămâni când clubul albaiulian va participa cu doi sportivi, respectiv Ioana Alisa Breaz și Teodora Pleșa, la Campionatul Mondial UWK din Italia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax