Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

21-23 martie: Cea de-a VI-a ediţie a Târgului Grădinarului la Alba Mall. Expoziţie cu vânzare de plante, mobilier sau accesorii pentru spaţii verzi

Publicat

Horticultorii, pasionații de grădinărit sau decorațiuni pentru curte vor avea ocazia să se bucure de cele mai noi apariții în acest domeniu, la cea de-a VI-a ediţie a Târgului Grădinarului. Evenimentul va avea loc în perioada 21-23 martie la Alba Mall.

Consiliul Judeţean Alba organizează cea de-a VI-a ediţie a Târgului Grădinarului care se va desfăşura în perioada 21-23 martie, între orele 10.00-19.00 la Alba Mall din Alba Iulia.

Acesta este un târg dedicat horticultorilor, producătorilor şi distribuitorilor de produse pentru amenajarea şi întreţinerea grădinilor şi parcurilor precum şi publicului larg interesat de achiziţionarea acestora.

Va fi expusă o gamă largă de articole pentru grădinărit: seminţe, răsaduri, arbuşti, pomi fructiferi si ornamentali, plante decorative, produse fitosanitare, mobilier şi accesorii pentru grădini, unelte şi echipamente pentru întreţinerea grădinilor şi a spaţiilor verzi, dar și altele.

Vedeţi AICI fotografii şi detalii de la ediţia evenimentului de anul trecut.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax