Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

21 noiembrie: eOKEY să fii ANTREPRENOR în ALBA IULIA. Înscrieri gratuite pentru 150 de persoane

Publicat

Marți, 21 noiembrie, începând cu ora 9.00, în Amfiteatrul A9 din cadrul Universității “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, va avea loc evenimentul de dezvoltare antreprenorială “eOKEY să fii ANTREPRENOR în ALBA IULIA”, organizat în cadrul proiectului pilot Alba Iulia Smart City 2018. Evenimentul vine în întâmpinarea oamenilor de afaceri, a persoanelor care au inițiativă antreprenorială și a celor care dețin, conduc sau doresc să conducă o afacere în Alba Iulia.

În cadrul evenimentului “eOKEY să fii antreprenor în Alba Iulia”, trei invitați cu experiență în managementul afacerilor vor împărtăși din cunoștințele și secretele lor profesionale. Eusebiu Burcaș, Eliade Rotariu și Adrian Ilovan vor aborda subiecte referitoare la Dezvoltarea antreprenorială, Managementul financiar, Managementul vânzărilor și al clienților și Marketing online.

Evenimentul va debuta cu prezentarea în detaliu a programului zilei de către moderatorul workshopului, după care vor urma prezentările de câte 90 de minute ale invitaților, pe temele menționate. Evenimentul se va încheia cu o sesiune de networking.

Toți cei implicați în mediul de business din Alba Iulia se pot înscrie, în mod gratuit, la eveniment.

Cei care doresc să participe se pot înregistra pe site-ul evenimentului: https://www.eokey.ro/albaiulia, completând formularul de înscriere. La eveniment pot participa, gratuit, 150 de persoane.

Toți participanții vor beneficia de un voucher care le va permite să utilizeze aplicația în mod gratuit, timp de 3 ani.

OKEY este platforma online de business care își propune să ușureze munca antreprenorilor din România. OKEY integrează un set de module: Facturator, Managementul Clienților și Vânzarilor, Calendar, Manager de Documente, Registru de Corespondență. OKEY susține mediul de afaceri din România și își propune să construiască, împreună cu proprietarii de business-uri, un mediu de afaceri curat, competitiv și puternic, care să aducă plus-valoare României. Life is Hard, firma clujeană care a dezvoltat platforma, membră a Clusterului Cluj IT, pune la dispoziția mediului antreprenorial din Alba Iulia aplicația OKEY.ro, în contextul Proiectului Smart City Alba Iulia 2018, pentru încurajarea dezvoltării eficiente a afacerilor locale.

Alba Iulia Smart City 2018 este un proiect care se bazează pe inițierea și dezvoltarea de parteneriate care vor conduce la dezvoltarea inteligentă a orașului Alba Iulia și proiectarea lui într-un context tehnologic care să îl facă mai atractiv pentru locuit, pentru turiști și pentru potențiali investitori. Principiul fundamental al proiectului a fost și este în continuare acela de a implica în mod voluntar diferiți actori locali, regionali și naționali din sectorul privat, public, universitar, de cercetare, neguvernamental etc., care să contribuie în mod voluntar și prin resursele proprii la construirea celui mai modern și inteligent oraș din România din punct de vedere high-tech – orașul în care s-a născut viitorul. În acest context, parteneriatul dintre Primaria Alba Iulia și Clusterul Cluj IT – din care face parte și compania Life Is Hard – se derulează în baza unui protocol, în care sunt integrate un număr semnificativ de soluții ale membrilor Cluj IT pentru proiectul pilot de oraş inteligent.

Scopul tuturor cooperărilor pe care municipalitatea albaiuliană le încheie cu diverse entități și companii este de a transforma Alba Iulia într-un oraș inteligent, o expoziție a soluțiilor inteligente care să poată fi vizitată atât de turiști, cât și de o mie de primari pe tot parcursul anului 2018, când Alba Iulia va fi în centrul tuturor evenimentelor dedicate sărbătoririi a 100 de ani de la Marea Unire, act consemnat la Alba Iulia în anul 1918. În momentul de faţă, Alba Iulia Smart City are 64 de proiecte contractate pe 10 verticale de interes, ce se regăsesc și în recomandările Uniunii Europene.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax