Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

23-30 septembrie: “Săptămâna Europeană a Sportului 2017”, ediţia a III-a, la Alba Iulia şi Sebeş. Activităţi în aer liber

Publicat

beactive În săptămâna 23-30 septembrie 2017, la Alba Iulia şi Sebeş sunt organizate mai multe evenimente sportive, în cadrul Săptămânii Europene a Sportului 2017.

Săptămâna Europeană a Sportului (SES) este o iniţiativă a Comisiei Europene, co-finanţată prin programul Erasmus+ al Uniunii Europene cu scopul de a promova participarea  tuturor, indiferent de vârstă, mediu sau condiţie socială, la activităţi sportive.

Duminică, 24  septembrie 2017, în Parcul Arini din Sebes, începând cu ora 10.00 , se vor organiza activități sportive pentru iubitorii de sport și mișcare în aer liber: fotbal, tenis de câmp,  tenis de masă, badminton, ştafete, tir cu arcul, airsoft,  darts, sărituri cu mingea etc. Participarea este liberă, înscrierile la activități se fac la fața locului, iar organizatorii vor acorda premii, diplome, materiale promoționale.

De luni, 25 septembrie, ora 16.00, în Şanturile Cetatii Alba Carolina se va desfășura o campanie de promovare a Săptămânii Europene a Sportului, “pe două roți” în care voluntarii vor împărți materiale promoționale, diplome li vor antrena copiii în activități.

În România, ca şi anul trecut, când s-au obţinut rezultate remarcate la Bruxelles, coordonator naţional #BeActive este Federaţia Română Sportul pentru Toţi, în strânsă şi continuă acţiune comună cu Ministerul Tineretului şi Sportului, co-finanţator al proiectului, iar pentru judetul Alba, promotorii campaniei sunt  Asociația Județeană „Sportul pentru Toți” si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Alba.

Parteneri în desfăşurarea evenimentului sunt Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Alba, Primăria Municipiului Sebeș, CPECA Alba şi unităţi de învăţământ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax