Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

24-26 iunie: Gală de operetă, Gheorghe Zamfir, Bere Gratis și Alessandro Safina într-un weekend plin la „Sărbătoarea Muzicii 2016”

Publicat

sarbatoarea muzicii „Sărbătoarea Muzicii” înseamnă, anul acesta, trei zile de muzică, trei zile de spectacol autentic. Dacă sâmbătă marele tenor de pop-opera Alessandro Safina va fi invitatul special, vineri și duminică vom avea parte de alte două momente speciale. Vineri, Gheorghe Zamfir vine cu un proiect inedit alături de trupa Bere Gratis, iar duminică, în jur de 100 de artiști vor interpreta duminică arii de operetă celebre.

VEZI: Celebrul tenor Alessandro Safina, LIVE în CONCERT la Alba Iulia de SĂRBĂTOAREA MUZICII, în 24-26 iunie

Ediția de anul acesta a Sărbătorii Muzici se anunță a fi una memorabilă.  În perioada 24-26 iunie Alba Iulia deveni capitala muzicii. Albaiulienii vor avea parte de trei zile inedite memorabile.

Weekendul începe de vineri cu Gheorghe Zamfir. Alături de acesta vor fi și băieții de la Bere Gratis pentru a pune în scenă un moment original și unic.

Ziua de sâmbătă este dedicată lui Alessandro Safina care urcă pe scenă începând cu ora 20.30 care nu vine singur, ci alături de filarmonică.

Evenimentul se încheie duminică, cu „Opereta Gala”, seară în care în jur de 100 de artiști vor interpreta arii de operetă renumite.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Anonim

    joi, 16.06.2016 at 08:25

    Minunat! Sper sa-l vedem cat mai curand la Alba si pe Andre Rieu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax