Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

24-26 martie: Târgul Grădinarului la Alba Iulia. Flori, plante decorative, legume și accesorii pentru pasionații de grădinărit

Publicat

afis_targul__gradinarului_2017 Începutul de primăvară este dedicat pasionaților de grădinărit care vor avea posibilitatea să-și cumpere toate cele necesare de la ediția a IX-a a Târgului Grădinarului în perioada 24-26 martie 2017. Evenimentul devenit deja tradiție, Târgul Grădinarului, se va desfășura în Alba Iulia, pe latura de vest a Cetății Alba Carolina, între orele 10.00-18.00.

Evenimentul este unul de promovare a producătorilor locali din domeniul cultivării florilor, arbuștilor, pomilor fructiferi și a plantelor decorative și este dedicat tuturor iubitorilor grădinăritului, profesioniști sau amatori.

Pentru ediția din acest an, producătorii din județul Alba, care și-au anunțat prezența la acest eveniment vor expune seminţe de flori şi legume, bulbi şi butaşi de trandafiri și viță de vie, flori, plante decorative, arbuşti, pomi fructiferi şi ornamentali. De asemenea, cei interesați vor putea găsi în cadrul târgului noutăți din domeniul uneltelor şi echipamentelor pentru întreţinerea grădinilor şi a spaţiilor verzi, produse fitosanitare, mobilier şi accesorii pentru grădini, etc.

Pe parcursul celor trei zile ale evenimentului, specialiști în domeniu vor veni în sprijinul celor interesați de grădinărit,cu demonstrații și sfaturi practice, legate de plantarea şi tăierea pomilor fructiferi și a trandafirilor, de tunderea arbuștilor ornamentali, de întreținerea gazonului și soluții de amenajare a spațiilor.

Partenerii Consiliului Judeţean Alba la acest eveniment sunt: Toskana Garten şi Grădinarul Tău. Parteneri media: Practic Idei pentru casă, grădină și apartament, Casa și grădina.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax