Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

25-27 IULIE: SIMFONIA FOCULUI la Alba Iulia. La ce SURPRIZE să te aștepți în cele trei zile de festival în Cetatea Alba Carolina

Publicat

1 decembrie

Peste două săptămâni și un pic, în perioada 25-27 iulie, Cetatea Alba Carolina va fi don nou scena unui eveniment menit să îi relaxeze și să îi distreze pe albaiulieni și pe turiști. Este vorba despre Simfonia Focului, un festival aflat la prima ediție în această vară.

Așa cum îi spune și numele, se pare că în cele trei zile de festival cei prezenți vor avea parte de trei spectacole pirotehnice extraordinare, realizate de echipe profesioniste alese de organizatori în urma unei preselecții.

Tema pe care cele trei spectacole o vor folosi este una specifică spațiului în care se vor desfășura, și anume „Cetatea Alba Carolina”.

Spectacolele vor fi compuse din jocuri de artificii sincronizate cu muzică impusă de organizatori, cel mai probabil muzică simfonică, dar și prezentări video.

Evenimentul reprezintă, totodată, și etapa finală a unui concurs pirotehnic, în cadrul căruia din cele trei echipe va fi aleasă cea care a adus la Alba Iulia, cel mai impresionant spectacol. Aceasta va primi un premiu din partea juriului.

Detaliile despre „Simfonia Focului” sunt, încă, ținute la mare secret de către organizatori, reprezentanții Primăriei Alba Iulia. Programul nu a fost definitivat iar informații despre participanți nu au fost făcute publice.

La începutul anului, Primăria Municipiului Alba Iulia a bugetat „până la 250.000 lei” pentru Simfonia Focului.

Citiți și: Peste 3 milioane lei pentru EVENIMENTE CULTURALE în Alba Iulia în 2014: Festivaluri noi în Cetatea Alba Carolina

FOTO: Facebook, Arhivă Romulus Oprișcan – Zilele Orașului 2013

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax