Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

25 martie, Ziua Poliţiei Române 2017. CALENDARUL manifestărilor organizate de IPJ Alba, în această perioadă

Publicat

sediu ipj

IPJ POLITIA Alba1 Promovarea profesiei de polițist, exerciţii demonstrative, concurs de tir, competiţii sportive şi „Ziua porţilor deschise” sunt câteva dintre activităţile organizate şi în acest an, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, pentru sărbătorirea Zilei Poliţiei Române.

În contextul aniversării, la data de 25 Martie, a 195 de ani de tradiţie şi continuitate a Poliţiei în slujba cetăţenilor, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba organizează manifestări educative şi cultural – sportive ce se vor desfășura pe parcursul mai multor zile.

Astfel, în perioada 14 – 24 martie, vor avea loc activităţi de promovare a profesiei de poliţist, adresate, în principal liceenilor din judeţ, dar şi întâlniri cu preşcolari şi elevi împreună cu care vor fi dezbătute teme privind protejarea patrimoniului cultural naţional precum şi reducerea victimizării din infracțiuni şi accidente rutiere.

În săptămâna 20-25 martie, cu sprijinul elevilor Liceului de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia, la sediul inspectoratului va fi organizată expoziţia de desene şi fotografie, realizate în cadrul proiectului „Să exmatriculăm violenţa!”

Miercuri, 22 martie, începând cu ora 10,00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba va fi organizată „ZIUA PORŢILOR DESCHISE”, când, toţi cei interesaţi vor avea posibilitatea să afle mai multe despre activitatea poliţiei în ansamblu dar şi aspecte particulare legate de activitatea structurilor operative.

Activităţi similare vor avea loc, în zilele de 21, 22 şi 24 martie, la sediile poliţiilor din municipiile Alba Iulia şi Sebeş şi din oraşele Ocna Mureş şi Zlatna.

Tot miercuri, 22 martie, la ora 10.30, în faţa sediului inspectoratului de poliţie, este planificat un exercițiu demonstrativ, la care sunt aşteptaţi să asiste un număr cât mai mare de cetăţeni, iar începând cu ora 14.00, în Poligonul Miceşti, va avea loc turneul de tir la care vor participa poliţişti din structurile inspectoratului precum şi reprezentanţi ai administraţiei publice locale.

Pe parcursul celor două săptămâni, premergătoare datei de 25 martie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba organizează competiţii sportive (table, tenis, şah, biliard şi fotbal) la care participă, pe lângă angajaţi ai inspectoratului şi reprezentanţi ai instituţiilor de colaborare.

Vineri, 24 martie, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba se va desfăşura şedinţa festivă în cadrul căreia va fi evocat momentul aniversar.

Ca de fiecare dată, şi în acest an, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba este sprijinit, în organizarea acestor manifestări, de asociaţiile poliţiştilor Apulum Pol şi Dinamo precum şi de Corpul Naţional al Poliţiştilor Alba şi Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor – Regiunea I Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax