Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ASTĂZI: Trupa fenomen a momentului, „LaLa Band”, în concert la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia

Publicat

„LaLa Band”, trupa fenomen a momentului în România, vine la Alba Iulia, în cadrul unui amplu turneu național. Marți, 26 martie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, toți tinerii din Alba vor avea ocazia să își vadă idolii.

Succesul răsunător de care s-a bucurat „LaLa Band” pe tot parcursul anului trecut a transformat trupa-vedetă a serialului “Pariu cu Viaţa”, într-una dintre cele mai apreciate și iubite formații din România. În decembrie, aceasta a lansat cel mai nou material discografic, numit „LaLa Dance – LaLa Love Stories 2”, al patrulea album din carieră.

Energici și entuziaşti, membrii trupei „LaLa Band” au început la sfârșitul lunii ianuarie cel de-al treilea turneu național din cariera lor muzicală, numit „LaLa Love Tour”. Aceștia dedică turneul îndrăgostiților din toată țara. Astfel, playlist-ul concertelor este special gândit pentru ca toți adolescenții prezenți să simtă primii fiori ai dragostei, prin intermediul muzicii.

Turneul a început în luna ianuarie și se va termina în luna aprilie.

Fanii trupei „LaLa Band” vor fi mai aproape ca niciodată de preferații lor, prin achiziționarea pachetului VIP. Acesta include un bilet în cea mai buna zonă a sălii, un obiect inscripționat „LaLa Band”, un poster cu autografele artiștilor și oportunitatea extraordinară de a participa la o sesiunea foto cu membrii trupei LaLa Band. Sedința foto pentru posesorii biletelor VIP va începe la ora 17.00. Ațentie, biletele VIP sunt limitate!

Biletele sunt diponibile la două categorii de prețuri: VIP Package – 150 lei și categoria de 100 de lei. Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol, în oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro, dar si online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro si www.myticket.ro.

Evenimentul se desfășoară în cadrul proiectului național-cultural „Arta contra drog – 2013”, inițiat de Asociaţia Culturală de Teatru, Muzica și Film „Dracula” în parteneriat cu Centrul International Antidrog și pentru Drepturile Omului România.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax