Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

28 aprilie – 1 mai: „FUN to FLY”, ediția a XVI-a. O nouă întâlnire a pasionaților de aeromodelism și automodelism, la Râpa Roșie

Publicat

fun to fly 2017 O nouă ocazie pentru iubitorii de aeromodelism și automodelism din toate colțurile țării să se întâlnească şi să-şi pună în practică hobby-urile. La sfârşitul lunii aprilie, sunt așteptați la Râpa Roșie – Sebeș. Cea de-a XVI-a ediție a Festivalului de aeromodelism și automodelism „Fun to fly – Râpa Roșie” are loc în perioada 28 aprilie – 1 mai.

Aeromodelismul are o lungă și frumoasă tradiție în România. Din dorința de a ajuta la continuarea acestei frumoase tradiții, Clubul Sportiv Archaeopteryx Alba va organiza, în perioada 5 – 8 mai, Festivalul „Fun to Fly-Râpa Roșie”, ediția cu nr. 16. Evenimentul este dedicat tuturor pasionaților de aeromodelism, indiferent de vârstă.

În programul evenimentului din acest an sunt incluse concursuri, competiţii şi foc de tabără.

În cei 16 ani de existență, festivalul „Fun to Fly – Râpa Roșie” a consacrat Râpa Roșie și Sebeșul pe harta aeromodelismului din România și din Europa. Cea mai mare întâlnire de modelism din România este organizată de Clubul Sportiv Archaeopteryx Alba Iulia, cu sprijinul Primăriei Sebeş și al Consiliului Județean Alba.

Aeromodelismul este un hobby interesant, care captivează multe persoane, însă implică și cheltuieli care ajung la zeci de mii de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax