Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

28 februarie: Prima ediţie a Galei Sportului aiudean. Premii pentru sportivii care au obţinut rezultate de excepţie

Publicat

medalii Primăria Municipiului Aiud organizează, în 28 februarie, prima ediţie a Galei sportului aiudean, eveniment în cadrul căruia să fie premiaţi sportivii locali care au obţinut rezultate de excepţie.

„Drumul performanței este lung, anevoios și de multe ori cere sacrificii. În ciuda tuturor greutăților, cluburile sportive aiudene atrag, pregătesc și conduc spre performanță mulți tineri.

Unul dintre obiectivele importante ale municipalității este promovarea performanței sportive, concomitent cu recunoașterea efortului depus pentru obținerea rezultatelor de excepție obținute și motivarea continuării activității sportive. Tocmai de aceea a propus în lista de evenimente aprobată de către Consiliul Local, organizarea primei ediții a galei sportului aiudean.

Concret, cu pași mărunți și siguri, sportul de performanță este recunoscut și susținut și cu fapte.

Sportivii încununați de performanțe naționale și internaționale vor fi sărbătoriți și aplaudați, la ei acasă, într-o gală  dedicată lor, antrenorilor lor și tuturor celor care îi susțin și îi încurajează.

În acest context, în baza actelor normative în vigoare, ca urmare a rezultatelor de excepție obținute de către sportivii aiudeni în cadrul concursurilor naționale și internaționale, pe ramuri, probe și categorii de competiții oficiale și în baza nominalizărilor cluburilor, în data de 28 februarie 2017, Primăria Municipiului Aiud și Consiliul Local Aiud organizează evenimentul ”Gala Sportului Aiudean”, gală la care vor fi decernate premii, distincții  și trofee tuturor sportivilor cu rezultate de excepție”, transmite Primăria Municipiului Aiud, într-un comunicat de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax