Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MARȚI: Ziua Internaţională a Jazz-ului, sărbătorită la Alba Iulia. Concert cu Sebastian Spanache Trio, la Palatul Apor

Publicat

Se spune că jazz-ul depinde de locul unde se cântă și de oamenii care îl ascultă. Pasionaţii de muzică sunt aşteptaţi marţi, 29 aprilie, de la ora 19.00, la Palatul Apor din cetatea Alba Iuliei.  Aceştia pot să descopere jazz-ul așa cum trebuie, chiar de Ziua Internațională a Jazz-ului – denumit, pe scurt, JazzDay, eveniment care are loc între 24 și 30 aprilie în toată Transilvania, sub egida UNESCO.

Însuși Palatul Apor se află pe lista monumentelor propuse pentru patrimoniul UNESCO, așadar va fi o gazdă mai mult decât potrivită pentru acest moment cultural de mare rafinament.

La Alba Iulia, evenimentul JazzDay – devenit deja un fenomen jazz – va fi marcat de concertul jazz al trupei Sebastian Spanache Trio, din Timișoara. Trupa a fost înființată în 2011 și performează în formula de membri Spanache / Sánta / Pieloiu încă din martie 2012. Fiecare dintre cei trei muzicieni sunt lideri ai noii generații de jazzmani și, putem spune, ai noii generații de muzicieni români, formând un grup de jazz bazat pe improvizație, experiment și tradiție.

Intrarea la concert e liberă. Sunteți așteptați la o seară de jazz inconfundabil, seară ce va marca prefața festivalului Alba Jazz, din 16-18 mai 2014.

Vedeți PROGRAMUL FESTIVALULUI ALBA JAZZ.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax