Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

3-11 aprilie: Administraţia Penitenciarului Aiud recrutează tineri pentru o carieră în domeniu. Prezentarea ofertelor educaționale, în licee din Alba și județele limitrofe

Publicat

IMG-20170405-WA0009 În perioada 3-11 aprilie, o echipă a Penitenciarului Aiud derulează o campanie de popularizare a meseriei de lucrător de penitenciare și prezentare a ofertelor educaționale în rândul elevilor de liceu, în instituții de învățământ din Alba și județele limitrofe.  

În spiritul tradiției ultimilor ani, Penitenciarul Aiud participă și în acest an la Campania națională de prezentare a ofertelor educaţionale aparținând instituţiilor de învăţământ care pregătesc personal pentru nevoile sistemului penitenciar.

Prima etapă a campaniei se derulează în perioada 3 – 11 aprilie și constă în popularizarea meseriei de lucrător de penitenciare în rândul elevilor. În acest scop, funcţionari publici cu statut special din Penitenciuarul Aiud vizitează liceele din județul Alba și județele limitrofe.

Oferta educaţională vizează elevii din clasele liceale din anii terminali.

Prezentările sunt realizate într-o formă atractivă și interactivă, evidenţiindu-se atât oportunităţile cât şi varietatea ofertei de învățămînt pentru anul universitar și școlar 2017-2018. La finalul activităților vor fi împărțite pliante ale unităților de învățământ care pregătesc agenți și ofițeri de penitenciare.

A doua etapă constă în lansarea de invitații adresate unităților școlare liceale de a vizita unitatea de detenție pentru a cunoaște la fața locului specificul muncii lucrătorului de penitenciare.

Oferta educațională va fi prezentată și în cadrul Burseli locurilor de muncă organizată în data de 7 aprilie la Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax