Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

3-4 martie: Cupa „Andrei Tanțoș” la schi alpin, a patra ediţie, la Arieşeni. În premieră, concurs pe echipe, în nocturnă

Publicat

Tantos-2016 În acest an, a patra ediţie a Cupei „Andrei Tanțoș” la schi alpin se desfăşoară în perioada 3-4 martie, la Arieşeni. Va include două competiţii, una de slalom şi cealaltă de slalom uriaş şi în premieră un concurs de echipe, pe nocturnă.

Concursul este destinat atât juniorilor, cât și seniorilor, fiind o competiţie de rang național care punctează în Cupa României la categoria Open. Este dedicat memoriei multiplului campion național la schi alpin, Andrei Tanţoş, plecat dintre noi în urma unui tragic accident rutier produs în 2012.

Programul evenimentului este format din două concursuri, unul de slalom şi unul de slalom uriaş. Proba de slalom va avea loc în data de 3 martie, începând cu ora 10.00, iar proba de slalom uriaş în data de 4 martie, începând cu ora 10.00.

În premieră în acest an va avea loc şi un concurs pe echipe, care se va desfașura în data de 3 martie, pe nocturnă, începând cu ora 18.00. La finalul serii, va avea loc lansarea de lampioane.

(P)  Peste 1000 de modele de Geci și jachete pe FashionSport.ro. Mii de articole sport , îmbrăcăminte și încălțăminte sport de la 900 de branduri, pentru bărbați, femei și copii. Nike, Salomon, Adidas, Dunlop, Puma, New Ballance, Karrimor, Brithish Knight, Airwalk, Under Armour,  Everlast, Nevica, Slazenger etc. Reduceri mari în fiecare zi

Festivitatea de premiere se desfăşoară în 4 martie, în jurul orei 14.00.

La start se vor alinia cei mai titraţi schiori ai României, de la peste 10 cluburi sportive din ţară.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba și Asociaţia Sportivă Montană Abrud, în parteneriat cu Română de Schi şi Biatlon, Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Alba, Clubul Sportiv Școlar Câmpeni, Primăria Abrud, Liceul ”Horea, Cloșca și Crișan” Abrud și Cabana Vârtop.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax