Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

3-5 februarie: Zilele Zăpezii la Vârtop. Concursuri și distracție cu Daniela Gyorfi, Lidia Buble și Aurel Tămaş. PROGRAM

Publicat

serbarile-zapezii-2017-3 Serbările Zăpezii 2017 vor avea loc în perioada 3-5 februarie, la Vârtop, Nucet. Concursuri, muzică, vin fiert și concerte susținute de Daniela Gyorfi, Lidia Buble și alţi artişti vor încălzi sufletele celor care vor ajunge în acest weekend în zona Arieșeni. 

Vineri, 3 februarie, în prima zi, organizatorii au pregătit mai multe surprize iar atmosfera va fi ”încălzită” de DJ. Nu vor absenta din program ”skipass-ul” gratuit și concusurile funny, lângă un pahar de vin fiert.

Sâmbătă, dis de dimineață, vor avea loc înscrierile pentru concursurile de schi alpin și snowboard. Concursurile de schi se vor desfășura pe categorii de vârstă: ciclul primar; categoria 11-16 ani și Open, atât la feminin cât și la masculin  În concursul de snowboard  vor fi premiați cei mai rapizi concurenți la două categorii: open feminin, respectiv masculin.

Ferstivitatea de premiere este prevăzut să aibă loc înaintea concertelor în aer liber care vor debuta la ora 17:30, cu doi dintre artiști din zonă: Lumy, respectiv Sherby, pentru ca apoi să urce pe scenă finalista din 2016 a concursului TV Next Star, Larisa Oneț. Party Band și Jessie vor cânta în deschiderea mult așteptatelor concerte ce vor fi susținute de Daniela Gyorfi și Lidia Buble. Seara de sâmbătă se va încheia cu tradiționala coborâre cu torțe a profesioniștilor de la Salvamont Salvaspeo Bihor și cu un  spectaculos  foc de artificii.

Duminică, spectacolul va fi deschis de o voce tânără a folclorului autohton, Octavia Blaga, pentru ca apoi să urce pe scenă reprezentanții renumitului ”Ansamblu Crișana”. Îndrăgitul interpret Aurel Tămaș și formația sa vor întreține atmosfera cu șlagăre celebre iar cea de-a treia zi de manifestări se va încheia o dată cu concertul susținut de Generalul Ionaș și minunata voce a Dianei Selagea.

PROGRAMUL:

VINERI, 3 februarie

17:00   Deschiderea  oficială

Înscrieri pentru concursurile de slalom special schi & snowboard de sâmbătă.

DJ și MC,  animație la scenă, activități distractive, diverse concursuri cu premii funny Schi și surprize din partea organizatorilor.

 

SÂMBĂTĂ, 4  februarie

10:00 Înscrieri pentru concursurile de slalom special schi & snowboard

MC și animație la scenă, activități distractive, diverse concursuri cu premii

12:00 Concurs schi alpin

15:00 Concurs snowboard

17:00 Festivitate de premiere a concursurilor sportive

17:15 Concerte în aer liber

17:15 Luminița Moza

17:45 Sherby

18:30 Larisa Oneț

19:00 Party Band

20:00 Jessie

20:30 Daniela Gyorfi

21:30 Lidia Buble

22:15 Coborâre cu torțe – Spectacol de lumini și flăcări; Serviciul Județean Salvamont – Salvaspeo Bihor

22:30 Focuri de artificii

 

DUMINICĂ, 5  februarie

10:00 Concursuri funny & Concert în aer liber

MC și animație la scenă, activități distractive, diverse concursuri cu premii

10:15 Octavian Blaga

10:30 Ansamblul Crișana

12:30 Aurel Tămaș

13:45 Generalu Ionaș & Diana Selagea

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax