Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

30 MAI – 1 IUNIE | „Alba Fest by Marius Moga” – Cele mai în vogă staruri din România, pe scenă în „Cealaltă Capitală”, la Zilele Orașului

Publicat

Pentru mulți albaiulieni, Zilele Orașului Alba Iulia sunt cel mai așteptat eveniment al anului. La sfârșitul lunii mai, pe aceștia îi așteaptă trei zile de concerte, spectacole și surprize în cea mai mare cetate din România. Muzică pop, dance, electronică, dar și folclor și romanțe, toate vor fi prezente în „cealaltă capitală” în cele trei zile. Mai mult ca în alți ani, de această dată Zilele Orașului Alba Iulia vor fi transmise în direct pe MTV. Pentru ediția din acest an a Zilelor Municipiului Alba Iulia, Primăria a bugetat 450.000 de lei.

În prima zi, vineri, 30 mai, pe scenă Loredana Groza, What’s Up, R.O.A., Șuie Paparude și DJ Gojira și Plantet H. Prezintă Cabral și VJ Oana. After party în Club Stage.

Sâmbătă, 31 mai, vor cânta Smiley, Andra, Adda, Shift, Ștefan Bănică Jr., Guess Who, CRBL, Paula Seling, Liviu Teodorescu, Alex Velea, Ruby, Amna, Cătălin Josan, iar prezentatorii vor fi Cătălin Măruță și Marius Moga.

Duminică, 1 iunie, este zi dedicată folclorului și muzicii ușoare. Pe scenă vor urca, cu recitaluri, Sava Negrean Brudașcu, Marinela Baba, Ionuț Fulea, Mariana Anghel, Ansamblul Augustin Bena, dar și Marina Florea, Daniel Iordăchioaie, Ileana Șipoteanu și Adrian Daminescu. Prezentatorul serii va fi Octavian Ursulescu.

„Zilele Orașului se transformă în Alba Fest. În acest an tema pe care o propunem albaiulienilor, dar și turistilor este „Moga& Friends”. Practic, toți artiștii din flota Moga ancorează la Alba Iulia. Cele mai importante nume din România se vor reuni într-un spectacol eveniment, primul realizat de Marius Moga în România, girat și promovat de ProTV via Măruță și transmis în direct pe MTV. Colateral, Alba Iulia va fi gazda unei tabere de muzică în care tineri talentați din întreaga țară vor fi îndrumați și inițiați de Marius Moga, Andra, Smiley, What’s UP timp de o săptămână într-un veritabil studiou muzical”, a transmis Mihai Coșer, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Alba Iulia.

Vezi „uniforma de sunet” ce îmbracă festivalul Alba Fest: Albafest uniforma de sunet

Alba Iulia va fi prezentă zilnic în emisiunea ProTV „La Măruță”, iar între 30 mai și 1 iunie întreaga țară va vedea în direct, de acasă de la Marius Moga, cum a schimbat „Micul Mozart” muzica românească în ultimii ani. În cea de-a treia zi a festivalului, va avea loc un concert ce va stimula memoria afectivă a tuturor celor care fredonau cândva refrenele unor artiști ca: Daniel Iordăchioae, Marina Florea, Ileana Șipoteanu, Adrian Daminescu și nu numai. Concertul va fi prezentat de unul dintre cei mai celebri amfitrioni ai României, Octavian Ursulescu.

„Solidari cu adevărata semnificație a Celeilalte Capitale, vom acorda atenția cuvenită tradiției și moștenirii spirituale în cadrul unui concert cu o rețetă de necontestat: Ionuț Fulea, Sava Negrean-Brudașcu, Mariana Anghel, Marinela Baba, Ilie Medrea, Mirela Mănescu, Mircea Târziu și Ansamblul Augustin Bena”, a mai transmis Mihai Coșer.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Albaiulian

    marți, 20.05.2014 at 18:21

    In club Stage cine va mixa ? ……….

  2. Florin Dr.

    miercuri, 21.05.2014 at 03:49

    Vineri pare sa fie cea mai buna zi, cel putin din punctul meu de vedere.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax