|

4-5 septembrie: A patra ediție a Alba Iulia Music & Film Festival. Vama, 3Parale și Mircea Baniciu & Band sunt așteptați la festival

bscap0002_1Muzica și filmul vor străluci din nou în cadrul istoric al cetății Alba Carolina, unde timp de trei zile, între 4 și 6 septembrie, are loc a patra ediție a Alba Iulia Music & Film Festival. Ca în fiecare an, intrarea este gratuită la toate proiecțiile și concertele din cadrul festivalului.

„Am ales pentru cele trei zile de festival filme românești și străine de producție recentă care au cunoscut succesul internațional, documentare despre mari artiști care au schimbat istoria muzicii și concerte care vor acoperi întreg spectrul muzical, de la rock la muzică simfonică și de la veche muzică românească la jazz”, spune Cristian Hordilă, managerul festivalului.

Printre artiștii care vor urca pe scenele festivalului se află trupa VAMA (cu un Tudor Chirilă pe care îl vom descoperi în dublă ipostază), 3PARALE și Mircea Baniciu & Band, iar selecția de filme include titluri românești și din străinătate care au cunoscut succesul la festivaluri internaționale ale ultimului an.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=433385avatar Publicat de pe 27 august 2015 şi actualizat pe 27 august 2015.
Publicat în ACTUALITATE, Muzica.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Tara lui Papura Voda: Daca tot incercam sa facem din orasul asta un „smart city” , poate ar fi bine sa se...
  • Maria: Va multumesc din suflet ca l-ati putut aduce pe domnul Smiley in Alba Iulia .
  • derp: N-a inventat nimic. L-a luat de pe un site care te invata sa construiesti (instructables) tot felul de chestii...
  • Hagau: Pai la Ocolis ce sa mai vaneze ca a ras primarul aproape tot?..Acolo a fost cea mai mare populatie de cerbi...
  • Rika Fara Frika de Lege si Politica: directori si sefii iau multi bani si instalatori si necalificati iau minimu...

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI