Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

4-5 septembrie: A patra ediție a Alba Iulia Music & Film Festival. Vama, 3Parale și Mircea Baniciu & Band sunt așteptați la festival

Publicat

bscap0002_1 Muzica și filmul vor străluci din nou în cadrul istoric al cetății Alba Carolina, unde timp de trei zile, între 4 și 6 septembrie, are loc a patra ediție a Alba Iulia Music & Film Festival. Ca în fiecare an, intrarea este gratuită la toate proiecțiile și concertele din cadrul festivalului.

„Am ales pentru cele trei zile de festival filme românești și străine de producție recentă care au cunoscut succesul internațional, documentare despre mari artiști care au schimbat istoria muzicii și concerte care vor acoperi întreg spectrul muzical, de la rock la muzică simfonică și de la veche muzică românească la jazz”, spune Cristian Hordilă, managerul festivalului.

Printre artiștii care vor urca pe scenele festivalului se află trupa VAMA (cu un Tudor Chirilă pe care îl vom descoperi în dublă ipostază), 3PARALE și Mircea Baniciu & Band, iar selecția de filme include titluri românești și din străinătate care au cunoscut succesul la festivaluri internaționale ale ultimului an.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax