Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

4-7 noiembrie: Bibliotecă de creaţie pentru elevii care intră în vacanţă. Ateliere, lecturi, activităţi recreative la filiala „Cetate” din Alba Iulia

Publicat

copii supradotati Elevii claselor primare din Alba Iulia care intră în vacanţă la începutul lunii pot să participe la ateliere de creaţie, lecturi şi activităţi recreative. Acest program se desfăşoară în perioada 4 -7 noiembrie, între orele 11.00 – 15.00, la Filiala ”Cetate” a bibliotecii judeţene, situată în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, etajul II.

Mai sunt câteva zile până la prima vacanţă a elevilor din clasele primare, care începe pe data de 1 noiembrie. Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” din Alba Iulia le-a pregătit un program special.

Elevii pot face din minivacanța care începe un univers al socializării, al creativității.

Astfel că atât cei mici, cât și cei mari pot participa la ateliere de creație inedite, însoțite de lecturi, activități recreative și de descoperire a talentului propriu, transmit reprezentanţii biliotecii judeţene.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax