Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

5 mai, CROSUL EUROPEI 2017 la Alba Iulia: A patra ediţie a competiţiei cu premii, în Cetatea Alba Carolina. Peste 600 de persoane, aşteptate să participe

Publicat

crosul euopei 2017 O nouă ediţie a Crosului Europei, a IV-a, va avea loc la Alba Iulia, în 5 mai. Peste 600 de cetăţeni sunt aşteptaţi să participe la evenimentul organizat cu prilejul Zilei Europei şi care se va desfăşura pe traseul interior al fortificației Cetății Alba Carolina, cu pornire din zona Catedralei Reîntregirii. Organizatorii au pregătit şi în acest an premii pentru competitori.

Crosul se va desfășura pe o distanță de aproximativ 6 km, pe laturile Cetății Alba Carolina, punctul de start, la ora 12.00, pe latura de Veste a Cetății Vauban, zona Catedralei Reîntregirii.

Înscrierile au început din luna aprilie, iar acestea se fac atât on-line prin completarea Formularului de înscriere, cât și la sediile instituţiilor organizatoare sau în ziua evenimentului, la linia de start. Vârsta minimă de participare este de 12 ani.

Pe parcursul acestui eveniment, organizatorii vor avea mai multe acțiuni prin care vor sublinia sprijinul Uniunii Europene, dar și beneficiile obținute de cetățenii din Regiunea Centru, de-a lungul celor 10 ani de când România a aderat la Uniunea Europeană. Crosul se va desfășura pe o distanță de aproximativ 6 km, (2 ture prin în șanțurile Cetăţii Alba Carolina), punctul de start și de sosire fiind în zona din fața Catedralei Reîntregirii.

Până miercuri, 3 mai, s-au înscris 400 de participanţi.

YouTube video

Evenimentul este dedicat cetățenilor din Regiunea Centru și nu numai, care doresc să participe la acțiunile propuse în 5 mai 2017, în vederea petrecerii timpului liber într-un stil de viață sănătos, alături de membrii familiei, colegi sau prieteni.

Se vor acorda premii pentru două categorii de alergători, feminin și masculin, primilor trei care au trecut linia de ”Finish” atât pentru o tură, cât și pentru două ture. Valoarea premiilor pentru primii trei clasați pentru cei care aleargă două ture va fi mai mare.

Înainte de cros, toți participanții vor primi tricouri, iar după cros vor fi recompensați cu obiecte promoţionale.

Muzică, dans, microrecitaluri pregătite de grădinițele din Alba Iulia, dar și o cabină foto pentru a imortaliza cele mai interesante momente petrecute alături de prieteni și multe altele, sunt activitățile cu care sunteţi aşteptaţi la cros.

Organizatorii evenimentului sunt Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru, Fundaţia PAEM Alba și Primăria Municipiului Alba Iulia.

Pentru cei interesați să participe la CROSUL Europei, înscrierea se poate face:
online, prin completarea și transmiterea datelor personale de înscriere
• la sediile instituţiilor organizatoare: Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru, Str. Decebal, nr. 12, Alba Iulia sau Fundația PAEM Alba, Str. Bucovinei, nr. 6, Alba Iulia
• la locaţia concursului, în ziua Crosului, în intervalul 9.30-11.00.
Vor avea prioritate la înscriere participanții înscriși on-line și cei ce s-au înscris la sediul organizatorilor.
Pentru a participa la competiţie e necesar să fie îndeplinite următoarele condiţii:
1) Participantul trebuie sa aibă cel puţin 12 ani împliniţi;
2) Participantul trebuie sa aibă asupra sa un act de identitate;
3)Participantul major sau unul din părinții participantului minor, prin înscriere, își asumă responsabilitatea privind participarea lui/ a minorului pe care îi reprezintă, la Crosul Europei.

Vezi integral: Regulament_Cros_2017

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax