Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

6 septembrie: Concert VAMA și filmul „LIVE” cu Tudor Chirilă în Piața Cetății la Alba Iulia Music & Film Festival

Publicat

vama4 Filmul și muzica nu se întâlnesc doar întâmplător la Alba Iulia, iar această toamnă la Music & Film Festival este prilejul unei duble întâlniri cu Tudor Chirilă, ca solist VAMA și ca actor în filmul LIVE, o producție România 2015, plină de suspans și de personaje inspirate de realitatea acestor ani. Duminică, șase septembrie de la ora 20, trupa VAMA va umple piața Cetății cu acordurile unora dintre cele mai difuzate și ascultate piese ale ultimilor an și la finalul concertului, de la ora 21:30, Tudor Chirilă va „urca” pe marele ecran.

„LIVE” spune povestea Emei, o prezentatoare TV de succes, gazda unei apreciate emisiuni de investigații. Rolul este interpretat de Rodica Lazăr, o actriță binecunoscută publicului prin aparițiile sale în „Moartea domnului Lăzărescu” sau „Principii de viață”, dar și în scurt-metrajul „Ramona”, care anul acesta a câștigat la Cannes marele premiu al secțiunii „Semaine de la critique”. În LIVE, succesul Emei depinde de ratingul emisiunii pe care îl realizează, iar Ema e dispusă să își pună la bătaie sănătatea, dar și toate resursele pentru a scoate adevărul la iveală. Unul dintre cazuri, în care investighează un om de afaceri interpretat de Tudor Chirilă, o aduce însă în mijlocul unui scandal de proporții care îi va schimba dramatic viața.

O altă veste bună: Rodica Lazăr va fi  la Alba Iulia Music & Film Festival iar, la finalul proiecției, va răspunde întrebărilor publicului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax