Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

600 de membri PSD din Alba merg la București, la lansarea oficială a candidaturii lui Victor Ponta. Au cerut locuri suplimentare pe Arena Națională

Publicat

bogdan medrea, ioan dirzu Potrivit liderilor PSD Alba, până la alegeri, candidatul la prezidențiale Victor Ponta va mai face două vizite la Alba Iulia. Dar până la aceste evenimente, sâmbătă, 20 septembrie, pe Arena Naţională din Bucureşti,  aproape toată ”crema” organizației PSD Alba va fi prezentă la lansansarea oficială a  candidaturii lui Ponta la președinție. Pentru că este şi ziua lui de naştere, premierul va avea peste 70.000 de ” invitaţi”, dintre care 600 vor fi din Alba.

Sărbătoare mare la PSD. Victor Ponta îşi lansează sâmbătă, de ziua lui de naştere, candidatura la prezidenţiale. Potrivit preşedintelui TSD Alba, Bogdan Medrea, pe Arena Națională din București  vor fi prezente 70.000 de membri, dintre care 500 din Alba, urmând a se aproba suplimentarea cu alţi 100 de delegaţi, care vor să fie alături de Ponta.

Preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu a spus că „suntem singurul judeţ unde a fost solicitată suplimentarea cu încă 100 de locuri, pentru că şi din Mureş şţi din Cluj tot câte 500 de persoane vor participa”.

Referitor la criticile aduse de „opoziţie” în contextul organizării congresului de vineri de la Alba Iulia, Ioan Dîrzu a declarat că „social-democraţia în Alba este mai mare decât cele 550 de locuri de la Casa de Cultură, unde au făcut ei evenimentul ACL-ului”.

Iar ca o sugestie pentru cei de la ACL, Ioan Dîrzu le recomandă „poziţia pe care trebuie să o aibă ei este poziţia struţului, adică  capul în nisip, pentru că ei au închis spitalul de la Zlatna şi de la Ocna Mureş şi acum ridică <ciocul> să vorbească, pe vremea lor s-au tăiat salariile, pensiile şi nu sunt în măsură să vorbească nici despre drumuri ”.

Şi pentru că în viziunea membrilor PSD Alba scaunul de preşedinte este deja ocupat de Victor Ponta, Dîrzu a mai anunţat că la 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României, premierul va fi prezent în „Capitala de Suflet a Românilor”, Alba Iulia.

„Vom aniversa Ziua Naţională şi victoria PSD, UNPR, PC la Alba Iulia. De data asta nu într-o sală de 550 locuri cum au făcut ei ( nr. PDL), vom aniversa pe Platoul Romanilor. Acolo vom aniversa împreună cu toţi românii, care doresc ca România să arate altfel. Nu credem că nici Hava, nici Atanasiu nici surgoii lor din Consiliul Judeţean sunt în stare să vorbească. Să nu vorbească nici de salarii, nici de pensii, nici de şcoală, nici de drumuri, nici de spitale. Le recomand poziţia struţului. Iar ca să fie mai bine la recomand să dispară cu totul, dar toate la vremea lor”, a declarat Ioann Dîrzu.

În 12 septembrie, deputatul Ioan Dîrzu, în discursul de la tribuna Congresului în care Ponta a for validat ca la ”Eurovision”, a spus că vrea ca de 1 Decembrie să aducă la Alba Iulia pe Platoul Romanilor 50.000 de membri PSD ( un număr apropiat cu cel al populației municipiului Alba Iulia) pentru a da o lecție rivalilor din PDL și PNL care conduc orașul, și pentru a sărbătorii, astfel, victoria partidului la alegerile prezidențiale.

Bogdan Medrea a declarat că la Congresul PSD de la Alba Iulia au participat peste 1.600 de persoane, organizaţia pregătindu-se pentru 1.400. Feedback-uri pozitive au venit atât din partea parlamentarilor, cât şi a premierului Victor Ponta care, potrivit lui Ioan Dîrzu „s-a simţit foarte bine la Alba Iulia”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax