Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

7 aprilie: Balul Județean al Elevilor, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia. Sprijin de la Consiliul Local, pentru organizarea evenimentului

Publicat

casa de cultura a studentilor 3Consilierii locali din Alba Iulia vor avea de aprobat, în ședința de vineri, 24 martie, acordarea sumei de 6.000 de lei pentru derularea evenimentului „Balul Județean al Elevilor”, care reunește bobocii câștigători ai balurilor din fiecare liceu. Manifestarea va avea loc în data de 7 aprilie, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia și este organizată de Consiliul Județean al Elevilor. 

„Balul Județean al Elevilor” este o formă de manifestare a tinerilor ce are o tradiție de 7 ani și care reunește bobocii câștigători ai balurilor din fiecare liceu și se încadrează în sfera manifestărilor cultural-artistice ale tinerilor. Până la derularea acestui spectacol au fost organizate preselecții, astfel încât numărul de boboci ce vor evolua să fie reprezentativ și în același timp posibil de inclus într-un spectacol antrenant și dinamic.

Pentru realizarea evenimentului colaborează Consiliul Județean al Elevilor și Interact Club Alba Iulia, fiind solicitată și implicarea municipiului Alba Iulia întrucât reprezentația tinerilor nu este susținută financiar suficient, iar costurile de închiriere pentru sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia (singura sală de spectacole din Alba Iulia cu un număr semnificativ de locuri pentru spectatori) nu sunt acoperite.

Sprijinul financiar solicitat municipiului Alba Iulia, în sumă de 6.000 de lei, este aferent achitării cheltuielilor de închiriere a sălii de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor în data de 7 aprilie, pe durata întregii zile, respectiv derularea spectacolului între orele 18.00 – 21.30, urmând ca toate celelalte cheltuieli aferente promovării, decoruri, artiști invitați, necesar logistic-tehnic, premii și locație after-party să fie susținute de organizatori din sponsorizări sau alte surse proprii.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax