Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

7 martie: Sărbătoarea Primăverii, la Aiud. Concert dedicat doamnelor și domnișoarelor, la Colegiul Național „Bethlen Gabor”

Publicat

Sarbatoarea_primaverii Primăria şi Consiliul Local Aiud organizează, în 7 martie, un eveniment dedicat Zile Femeii. La Colegiul Național „Bethlen Gabor” din Aiud va avea loc un concert cu tenori din grupul Distinto.

„Ziua de 8 Martie simbolizează gingășia, sensibilitatea, zâmbetul și bunătatea femeilor din viața fiecăruia dintre noi, indiferent că sunt bunice, mame, soții sau fiice.

Aceasta este ziua în care ne manifestăm, încă odată, prețuirea pentru femeile din viața noastră.

Primăria municipiului Aiud, în pragul aceste sărbători simbol, în data de 7 martie 2017, începând cu ora 18:00, în Sala Festivă a Colegiului Național Bethlen Gabor din Aiud, ca un omagiu adus tuturor femeilor din municipiul nostru, organizează un concert susținut de cunoscuții tenori din grupul Distinto.

Invităm doamnele și domnișoarele din municipiul nostru să se bucure de o seară dedicată exclusiv lor”, transmit reprezentanţii primăriei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax