Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mircea Hava și Daniel Breaz, speakeri la o conferință despre carieră și dezvoltare personală, la UAB

Publicat

hava

În perioada 8-10 noiembrie, se va derula a V-a ediție a Conferinței Managementul Carierei, cel mai mare eveniment de dezvoltare personală și carieră, derulat anual, la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, pentru studenți, elevi, absolvenți, precum și pentru toate categoriile de persoane interesate de dezvoltare personală și profesională.

Conferința este organizată de Centrul de Informare, Consiliere și Orientare în Carieră (CICOC-UAB), coordonat de conf. univ. dr. Larisa Dragolea în cadrul uni proiect finanțat din fonduri europene. care are ca parteneri Consiliul Județean Alba, Primăria Municipiului Alba Iulia, Centrul Europe Direct Alba Iulia, Fundația Comunitară Alba, Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Alba, Asociația Alumni UAB, Liga Studenților UAB.

Pe parcursul a trei zile, studenții vor putea participa la prelegeri publice, ateliere interactive și întâlniri cu angajatorii, unde vor putea afla de la invitații prezenți despre primii pași în carieră, provocările și greutățile inerente la debut și pe parcursul carierei și, de asemenea, vor avea posibilitatea de a dialoga deschis, în sesiunile de întrebări și răspunsuri, pe care fiecare invitat din prima zi a conferinței le va susține.

Astfel, ziua de miercuri, 8 noiembrie va fi prima zi de activități, care va conține prelegeri publice despre carieră ale celor trei invitați: Daniel Breaz, rectorul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Mircea Hava, primar al municipiului Alba Iulia și Ioan Vulpescu, senator, fost ministru al Culturii.

A doua zi a Conferinței (9 noiembrie) va cuprinde un număr de trei ateliere interactive, cu număr limitat de locuri, la care studenții se pot înscrie:

  • Rolul dezvoltării personale în orientarea profesională: corporalitate, proiecție, rol, ora 09:30, Sala Aula Mică. Trainer: Ovidiu Panaite, Consilier orientare carieră;
  • Oportunități de dezvoltare a carierei în contextul Smart City, ora 09:30, Sala Senatului UAB, Trainer: Valentin Voinica, Manager Proiect, Primăria Municipiului Alba Iulia;
  • Rolul asertivităţii în carieră sau…Cum să comunici ceea ce simți și gândești, ora 12:00, Sala Senatului UAB, Trainer: Iulia Muntean, Psiholog CICOC-UAB.

Ziua a treia a conferinței (10 noiembrie) va reuni reprezentanți ai Universității, angajatorilor, studenților și absolvenților, în Sala Senatului UAB, ora 14:00, în cadrul unei mese rotunde cu tema: Importanța parteneriatului Universitate-absolvent-angajator. Modele de succes în comunitatea albaiuliană, moderată de  Alin Tomuș.

Intrarea la eveniment se face pe bază de invitaţie nominală, care se distribuie gratuit. Invitaţiile pot fi ridicate în zilele de 2, 3 și 6 noiembrie de la sediul Centrului de Informare, Consiliere și Orientare în Carieră (CICOC) al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia (Clădirea Palatului Apor).

Corpul de voluntari CICOC- UAB este implicat activ în organizarea evenimentului, pentru ca acesta să se desfășoare în cele mai bune condiții.

Participanții vor primi certificate care vor atesta prezența la conferința. Pentru mai multe detalii, accesați pagina oficială de Facebook a UAB sau CICOC UAB, precum și site-ul www.uab.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Lolo

    sâmbătă, 04.11.2017 at 19:47

    Domnule M Gheorghe H stai acasa si nu te duce acolo, despre ce vrei sa le vorbesti, despre cum se intra peste tot prin sistemul de pile, relatii, influente, aranjamente, sau vrei sa le indici niste pastile de voma, scarba si frustare intelectuala avand in vedere prin ce urmeaza sa treaca! Domnule MGH faci parte din marele peste conducator al acestei tari, dar care pute atat de tare pentru ca totul se impute de pe la cap, pestele de la cap se impute ! Stai acasa omule si lasa-i pe tineri cu gargara ta ieftina si ipocrita ! Mai intai fa-ti ordine cu adevarat peste tot pe unde esti – primarie, partid samd, promovand meritocratia, echitatea si egalitatea de sanse si asa totul se va schimba !

    Un exemplu trist este in acest sens si UAB, unde s-a aplicat din plin acest sistem de pile, relatii, influente, aranjamente, promovari feminine pentru interes personal hormonal, sisteme de rudenie, samd. Totul pe mosia publica a statului pe care au transformat-o in mosie proprie. Uitati-va la diferite catedre si veti intelege ! Mediocritatea este la ea acasa desi bla blaul este mare, dar foarte multi care se afla pe acolo, personal didactic si nu numai, au plecat in construirea asa zisei lor cariere de la o baza putreda, imorala si prin sfidarea legii, subminand concurenta prin mecanisme si masinatiuni ilegale si imorale ! Asa ca uite cine vorbeste despre consiliere si orientare in cariera, cine, …UAB, ei fac asta doar pt niste bani in plus din fonduri UE, restul este gargara su ipocrizie ieftina ! Rusine sa va fie pentru felul cum ati promovat resursa umana, care de altfel este aspectul cel mai important intr-o universitate ! Tot respectul pt cei care se regasesc in aceasta universitate pe baza de meritocratie, desi acestia sunt cam putini ! Asa ca cicul mic UAB cu evenimentele tale de 2 lei !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax