Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

8-12 iunie: „Săptămâna internațională Erasmus+” la Universitatea „1 Decembrie 1918”. 12 cadre universitare din Spania și Polonia, la Alba Iulia

Publicat

studenti erasmus În perioada 8-12 iunie, la Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia se desfășoară „Săptămâna internațională Erasmus+”, în cadrul căreia vor avea loc o serie de evenimente dedicate internaționalizării învățământului superior european, în concordanță cu strategia Consiliului Europei pentru Educație.

Județul Alba va găzdui 12 cadre didactice universitare din Spania și Polinia. Evenimentul de primire la UAB are loc marți, începând cu ora 11.00, în Sala Senatului, Palatul Apor.

Centrul de Relații Internaționale al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia organizează în perioada 8-12 iunie, Săptămâna internațională Erasmus+, în cadrul căreia vor avea loc o serie de evenimente dedicate internaționalizării învățământului superior european, în concordanță cu strategia Consiliului Europei pentru Educație.

La Alba Iulia sunte prezente timp de o săptămână cadre universitare din Spania de la Universitatea Autonomă Madrid, din Murcia și Lari Oja, dar și din Polonia de la Universitatea din Crosno, Academia de Educație Fizică Poznan.

foto: arhiva

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax