Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

8 decembrie: „Bucuria darului”, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia. Spectacol de colinde, expoziţie cu decorațiuni de Crăciun și 250 de cadouri

Publicat

grad de handicap În data de 8 decembrie, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia va avea loc evenimentul „Bucuria Darului”, aflat la cea de-a VII-a ediție. Manifestările vor cuprinde un spectacol de colinde, expoziție cu obiecte și decorațiuni de Crăciun, confecționate de beneficiarii Centrului de servicii acordate în comunitate „Sf. Meletie” Alba Iulia. De asemenea, vor fi oferite persoanelor cu dizabilități 250 de pachete cadou.

Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia solicită colaborarea municipiului Alba Iulia prin Direcția de Asistență Socială în vederea organizării celei de-a VII-a ediții a evenimentului „Bucuria Darului” dedicat „Zilei Internaționale a Persoanelor cu Handicap” și alocarea sumei de 1.500 de lei (reprezentând 50% din contravaloarea pachetelor oferite cadou, materialelor necesare pentru realizarea obiectelor și decorațiunilor de Crăciun, alte costuri de organizare) pentru 250 pachete cadou care vor fi acordate persoanelor cu dizabilități, beneficiari ai mai multor ONG-uri din municipiu și nu numai.

Acest eveniment a fost susținut financiar din bugetul local și în anii precedenți prin Centrul de servicii acordate în comunitate „Sf. Meletie” Alba Iulia, aflat în administrarea Asociației Filantropia Ortodoxă Alba Iulia.

Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia în data de 8 decembrie și va cuprinde un spectacol de colinde, expoziție cu obiecte și decorațiuni de Crăciun, confecționate de beneficiarii Centrului de servicii acordate în comunitate „Sf. Meletie” Alba Iulia.

Marcarea zilei are ca obiectiv promovarea unei mai bune înțelegeri în ceea ce privește problemele cu care se confruntă persoanele cu handicap și susținerea demnității, a drepturilor și a bunăstării acestora. Este totodată o ocazie pentru o schimbare de atitudine față de aceste persoane, prin eliminarea barierelor în ceea ce privește implicarea lor în diverse sfere de activitate, imaginea în societate a persoanelor cu handicap fiind rezultatul prejudecăților, al stigmatizării și al discriminării.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax