Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

8 septembrie: „Spectre în labirintul uitării”. Lansare de carte a autorului Ilderim Rebreanu, la Biserica Greco-Catolică din Aiud

Publicat

afis-lansare-carte-Ilderim- Biserica Greco-Catolică din Aiud va fi gazda unui eveniment în data de 8 septembrie de la ora 11.00. Va avea loc lansarea cărții lui Ilderim Rebreanu, „Spectre în labirintul uitării”, volumele I-IV.

Ilderim Rebreanu este singurul descendent în viaţă al familiei Rebreanu, cea care ni l-a dat pe marele romancier Liviu Rebreanu. Este fiul fratelui său mai mic, Tiberiu Rebreanu, care a locuit multă vreme la Cluj, unde la început a fost ziarist la „Tribuna” lui Agârbiceanu, apoi, în anii din urmă, „documentarist” la Secţia de Istorie Literară a Academiei. După ce s-a pensionat, a plecat la Bogdana, sat lângă Alexandria, unde soţia lui avea o casă şi unde s-a stabilit şi fiul său, Ilderim.

Ilderim Rebreanu își va lansa romanul care prezintă familia Rebrenilor, „Spectre în labirintul uitării”. Evenimentul va avea loc în data de 8 septembrie în Biserica Greco-Catolică din Aiud. Evenimentul va fi prezentat de Felicia Colda, de la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax