Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

9-11 MAI | A VII-a ediție a Târgului de carte „Alba Transilvana”: Lansări de carte, evenimente culturale și invitați din țară și străinătate

Publicat

În perioada 9-11 mai, Alba Iulia va fi gazda celei de-a VII-a ediții a Târgului de Carte „Alba Transilvana”. Zeci de edituri din toată țara își vor prezenta cele mai noi producții editoriale și nu numai. De asemenea, o serie de volume vor fi lansate în compania autorilor și a unor oameni de cultură de cea mai înaltă clasă.

La Târgul de Carte sunt invitați să participe profesionişti ai cărţii, editori, tipografi, ilustratori, distribuitori de carte, librari, dar şi autori, critici literari şi traducători. Printre aceștia, se remarcă academicienii Eugen Simion și Mihai Cimpoi, Patricia Tenorio (Brazilia), Flavia Cosma (Canada), Kingsley Chibuzor Nwabia (Nigeria), Dorel Vişan și Ioan Gyuri Pascu.

În fiecare dintre cele trei zile ale târgului vor avea loc diverse evenimente, lansări de carte, activități interactive pentru copii, expoziții și spectacole de muzică și poezie.

Evenimentul ce va avea loc la Alba Mall este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga”, în parteneriat cu Primăria Alba Iulia, Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, Muzeul Național al Unirii Alba Iulia, Uniunea Scriitorilor din România, filiala Alba-Hunedoara, ISJ Alba, Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba Iulia, Teatrul de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia, Fundația Inter-Art Aiud, Palatul Copiilor Alba Iulia și Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax