Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Aiudul ar putea găzdui competiții naționale de tenis de câmp. Proiect pentru amenajarea unui teren în acest scop, în parcul municipal

Publicat

tenis Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local din luna februarie, este supus aprobării proiectul de hotărâre privind încheierea unui act adițional la contractul de asociere dintre Consiliul Local Aiud și Asociația ”Tenis Club Parc Aiud”. Se urmăreşte dezvoltarea, pe una din locațiile din Parcul Municipal Aiud, a unui teren de tenis de câmp omologabil de către Federația Română de Tenis.

„Depinde de votul consilierilor locali dacă rezultatele foarte bune, chiar excepționale, obținute de tineri sportivi aiudeni vor genera și evenimente sportive locale.

Administrația publică locală aiudeană privește cu admirație tinerii care aleg să valorifice timpul liber prin practicarea unui sport, ca de exemplu tânăra sportivă Alexia Mărginean, care s-a făcut remarcată la nivel național la competițiile de tenis de câmp.

Activitățile sportive importante ce urmează să se desfășoare vor contribui la promovarea urbei noastre, mai mult decât atât, terenul va facilita activitățile sportive desfășurate de către instituțiile de învățământ.

Nu în ultimul rând, trebuie menționat faptul că investițiile vor fi suportate de către Asociația ”Tenis Club Parc Aiud”, la încetarea asocierii investiția urmând a intra în proprietatea Municipiului Aiud”, transmit reprezentanţii Primăriei Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax