Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALDE Alba consideră că merită să obțină funcția de prefect al județului. Ioan Lazăr: „Am scos un rezultat destul de bun la alegerile parlamentare”

Publicat

lazar marincas ALDE Alba vizează funcția de prefect al județului, a transmis vineri, într-o conferință de presă, președintele organizației, Ioan Lazăr. Reamintim faptul că printre partenerii lor din coaliția de guvernare, social-democrații din Alba, sunt vehiculate trei nume care ar putea ocupa funcția deținută în prezent de Mihaela Albu. Dănuț Hălălai, șeful Gărzii de Mediu Alba, Daniel Zdrânc, consilier județean și fostul prefect și subprefect, Cornel Murg sunt, potrivit unor surse, persoanele din PSD care ar putea ocupa funcția de prefect. 

Citește și SURSE: Se pregătește înlocuirea prefectului de Alba. Trei nume din PSD vehiculate pentru preluarea funcției

„Mi-am exprimat dorința de a avea prefect în județul Alba. De ce am fost mai motivat în ultimul timp: m-am tot gândit că anul viitor va fi Centenarul. Din câte știu eu, primul prefect după Marea Unirea a fost prefect țărănist. Cred cu tărie că locul ar trebui ocupat de un prefect fost liberal, pentru că el dacă va fi numit nu va mai putea să facă politică. M-am gândit că cei din PSD au un secretar de stat care se ocupă de Centenar și ar fi normal ca la noi la ALDE, ținând cont că am scos un rezultat destul de bun la rezultatele parlamentare, vorbesc în Ardeal, s-ar cuveni funcția de prefect”, a declarat Ioan Lazăr.

Citește și ALDE Alba are deja pregătiți oameni pentru prefectură și deconcentrate. Lazăr: Ovidiu Jidveian ar fi un bun secretar de stat

Ioan Lazăr nu a nominalizat persoane care ar putea să ocupe funcția, însă a transmis, într-o conferință anterioară, că „Ovidiu Jidveian ar fi un bun prefect”, în timp ce ca și subprefect ar putea fi Horațiu Josan, Ionel Marincaș sau Gheorghe Bora de la Baia de Arieș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax