Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ŞTIREA TA pe Alba24: Maşină parcată „regeşte” pe o stradă aglomerată din Alba Iulia

Publicat

IMG-20170224-WA0000 O variantă de parcare cel puţin ciudată a fost surprinsă în imagini de un trecător, pe o stradă aglomerată din Alba Iulia. Poziţia în care a fost lăsat autoturismul pare să lase loc mai degrabă pentru comentariile celorlalţi participanţi la trafic.

Chiar dacă la prima vedere nu pare să încurce circulaţia, pe sensurile de mers, autoturismul este lăsat la intrarea într-o staţie de autobuz, astfel că nu este tocmai o parcare regulamentară.

În plus, cititorul Alba24 care a transmis imaginea susţine că nu e prima dată când şoferul acestei maşini alege această variantă de parcare. Iar, cum maşina a fost lăsată astfel pe spaţiul public, a atras şi „critici” din partea trecătorilor.

Imaginea a fost surprinsă pe Bulevardul Revoluţiei din cartierul Cetate al oraşului Alba Iulia.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro. De asemenea ne puteți contacta pe WhatsApp la numărul de telefon: 0728/ 950. 998.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. kretzu

    duminică, 26.02.2017 at 10:58

    degeaba puneti zilnic foto cu nesimtitii astia daca nu le trimiteti si la primarie sau daca macar in articol nu sesizati primaria de acest aspect. primaria este singura institutie care poate face ceva pt un trafic civilizat in oras. doar nu va asteptati ca acestor nesimtiti sa le pese de parerea cuiva. astia stiu doar de frica de amenda banana sau de taxa de recuperat masina (in cluj si oradea deja se ridica masinile astea, iar alba iulia de in aceeasi tara)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax