Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Motivul înlocuirii lui Marius Moga cu Adi Despot în juriul de la Vocea României: nu se poate dedubla!

Publicat

Marius Moga Casting 2 Marius Moga nu se poate dedubla, contrar presei mondene. Acesta a fost înlocuit din juriul show-ului Vocea României cu solistul trupei Vița de Vie, Adrian Despot, dar a rămas în juriul de la Vocea României Junior, întrucât cele două spectacole de televiziune se filmează împreună din motive care țin de costuri. Asta spre deosebire de sezonul trecut când s-au filmat separat. Acest detaliu important i-a obligat pe producători să ia o decizie cu privire la Marius Moga, care făcea parte din juriul ambelor emisiuni.

Pentru a nu încurca filmările, dar și pentru a-i lasat timp lui Marius să-și vadă și de proiectele de la casa sa de producție, s-a ajuns la această soluție. Prezența lui Moga în emisiunile PRO TV aduc atât rating cât și un plus de rigurozitate, au spus producătorii.

Înlocuirea lui Moga (35 de ani, din Alba Iulia) din juriul show-ului a stârnit foarte multe controverse și speculații. Adevărul este însă ceva mai banal.

Citește și VIDEO: Patru finaliste la VOCEA ROMÂNIEI. Tudor Chirilă și Adrian Despot, impresionați până la lacrimi

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax