Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Dorel” a dat lovitura la Cistei. 15 case fără gaz, după ce şoferul unui buldoexcavator a fisurat o ţeavă de gaz şi a produs incendiu

Publicat

pompieri Pompierii din Blaj au fost chemaţi să intervină, luni după-amiaza, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un utilaj, în localitatea Cistei. Potrivit ISU Alba, este vorba despre un buldoexcavator.

La faţa locului, forţele de intervenţie au constatat că buldoexcavatorul lovise o ţeavă de gaz în satul Cistei, comuna Mihalţ.

UPDATE: Incendiul a pornit după ce utilajul a atins şi a fisurat o ţeavă de gaz. Din ce a transmis ISU Alba, nu a fost produsă şi o explozie. La faţa locului s-au deplasat şi reprezentanţi ai companiei de distribuţir a gazului metan, pentru a asigura zona.

UPDATE1: În jurul orei 17.30, incendiul a fost lichidat. Şoferul buldoexcavatorului ar fi efectuat lucrări de canalizare şi din greşeală ar fi atins ţeava de gaz, cu cupa utilajului. Nu ar fi case în imediata apropiere a zonei în care s-a produs incidentul.

UPDATE2: Reprezentanţii Delgaz Grid au precizat pentru Alba24 că 15 consumatori din localitatea Cistei au rămas fără gaz în urma acestui incident. Echipele intervin pe teren pentru reluarea alimentării cu gaz metan, în această seară.

UPDATE3: Utilajul (buldoexcavator şenilat) a fost distrus în proporţie de 90 la sută, în incendiu. Nu au fost persoane rănite.

Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax