Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Șona, REȚINUT de polițiști. Este cercetat pentru furt după ce a spart două locuințe și două magazine din Blaj

Publicat

furt casaUn tânăr în vârstă de 19 ani din localitatea Șona a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, după ce a sustras diferite sume de bani din incinta a două locuinţe şi două societăţi comerciale din Blaj.

Potrivit IPJ Alba, luni, 17 iulie,  la ora 5.30, poliţiştii Postului de Poliţie Şona au fost sesizați cu privire la comiterea unui furt dintr-o locuinţa din Şona.

La scurt timp, l-au identificat pe M.I. de 19 ani din localitatea Şona, care a pătruns în locuinţa lui U.R. (44 de ani), din aceeaşi localitate, prin escaladarea gardului împrejmuitor al imobilului şi, profitând de faptul că uşa de la casă era descuiată, a intrat şi a sustras dintr-un portmoneu suma de 150 lei.

După ce M.I. a fost prins, ca urmare a cercetărilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj – Biroul de Investigaţii Criminale, s-a stabilit că M.I. este autorul a încă 3 furturi, dintre care două comise din societăţi comerciale din municipiul Blaj (de unde a sustras suma de 399 lei) în data de 7 iunie şi respectiv în data de 8 iunie şi încă un furt dintr-o locuinţă din localitatea Cetate de Baltă, comis în data de 23 iunie, de unde autorul a sustras suma de 1.400 lei.

M.I. a fost reţinut de poliţie pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Alba, urmând să fie prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Blaj, cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii din Blaj continuă cercetările faţă de M.I . sub aspectul săvârşirii a patru infracţiuni de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax