Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

În weekend: Cupa „Florea Grup” la tenis de câmp, a treia ediție, la Alba Iulia. Înscrieri, până vineri

Publicat

cupa florea grup 2017 Prima competiție locală de tenis de câmp din acest an va fi „Cupa Florea Grup”.  Evenimentul, aflat la cea de a treia ediție, va avea loc în perioada 15 – 17 septembrie 2017, pe terenurile Tenis Pro Lincă, în Cetatea Alba Carolina.

Meciurile se vor juca pe terenurile de pe Aleea Sf Capistrano, nr 1, Alba Iulia, la dublu, iar categoriile sunt: Open Partener, 35 – 50 ani,  50 – 60 ani și + 60 ani. Partidele se dispută în grupe de patru echipe (după caz, trei sau cinci), după sistemul „fiecare cu fiecare”, două seturi. La 1-1, tiebreak 10 puncte.

Pentru Open Partener, regulamentul este 2 din 3 seturi, cu set decisiv.

Primele două echipe se vor califica în grupele semifinale, după care se va juca semifinala 1, semifinala 2, finala. Premiile constau în cupe, medalii, obiecte sportive, vouchere Florea Taxi, servicii la Hotel Tansilvania și titlul „Campionul toamnei”.

Pentru înscrieri sau mai multe informații, participanții au la dispoziție următoarele numere de telefon: Tel.: 0763 615 072; 0762 642 176. Termen limită pentru înscrieri: vineri, 15 septembrie 2017, ora 11.00.

Sponsorul principal al acestei competiții este Florea Grup.

„În tenis, ca și în business, trebuie să muncești mult pentru a deveni bun. Este motivul pentru care am ales să susținem această competiție sportivă care are deja o tradiție de 3 ani: pentru că știm că toți cei care participă sunt orientați spre a deveni mai buni de la an la an, întocmai ca și Florea Grup”, spune Marcel Florea, director general.

Alături de tenis, compania sprijină și alte proiecte care încurajează sportul și mișcarea, între care se numără și fotbalul, șahul sau ciclismul.

Florea Grup este o companie înființată în anul 1996, de către frații Marcel și David Florea. Între domeniile de activitate ale companiei se numără construcțiile, comerțul carburanților, servicii de transport, producția de mixuri asfaltice și serviciile hoteliere. În anul 2017 dezvoltarea companiei a marcat un moment important: inaugurarea fabricii de prefabricate din beton „Florea Pavaje”. Fabrica, situată în baza de producție a companiei de pe șoseaua de Centură a municipiului Alba Iulia, are o capacitate de 5.000 mp/zi,  iar noile produse care intră în portofoliul Florea Pavaje sunt dale și pavele premium și standard, rigole, borduri și bolțari.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax