Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MARȚI: AJFP Alba organizează o întâlnire cu contribuabilii din județ. Discuții despre plata defalcată a TVA şi modalităţi de înrolare în SPV

Publicat

anaf ajfp finante alba

anaf ajfp finante alba Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Alba informează contribuabilii că organizează marţi, 19 septembrie, de la ora 12.00, o întâlnire de lucru la care sunt invitaţi să participe contribuabilii de pe raza judeţului Alba. Temele dezbătute vor fi plata defalcată a TVA şi modalităţi de înrolare în SPV.

Întâlnirea va avea loc la sediul Administrației Județene a Finanțelor Publice Alba din Alba Iulia, strada Primăverii, nr. 10, în sala de şedinţe, la etaj I.

Serviciu acordat gratuit contribuabililor de către ANAF prin internet: „Spaţiu Privat Virtual”

În vederea evitării deplasării contribuabililor la ghişeele ANAF şi a risipei de timp, reamintim că persoanele fizice pot solicita şi primi, prin serviciul „Spaţiu Privat Virtual”, informaţii cum sunt: obligaţiile fiscale pe care le au de plată, contribuţiile sociale obligatorii declarate de angajator, înştiinţări despre plăţile efectuate pe CNP în contul impozitului pe venit şi a contribuţiilor sociale administrate de ANAF, ş.a. Acest serviciu este la dispoziţia persoanelor fizice în mod gratuit, prin internet, 24 de ore din 24. Pentru a beneficia de acest serviciu, trebuie să vă înregistraţi ca utilizatori pe site-ul www.anaf.ro, secţiunea Spaţiul Privat Virtual, rubrica „Înregistrare utilizatori”.

Prin acest serviciu persoanele fizice pot depune declaraţii fiscale cum sunt: declaraţia anuală de venit (Declaraţia 200) declaraţia privind venitul estimat/norma de venit (Declaraţia 220), declaraţia 230 – privind destinaţia sumei reprezentănd până la 2% din impozitul anual pe veniturile din salarii şi asimilate salariilor.

Începând cu luna iunie 2017, conform OPANAF nr.660/2017, Spaţiul Privat Virtual este disponibil şi pentru contribuabilii persoane juridice care au certificat digital.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la Biroul „Asistenţă contribuabili” al AJFP Alba, tel: 0258.819825.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax