Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Încă o noutate pentru utilizatorii Facebook. Pentru ce va putea fi folosită opţiunea

Publicat

facebookO nouă funcţie a fost anunţată de reţeaua de socializare Facebook. Se numeşte Instant Videos vine în sprijinul utilizatorilor care nu beneficiază de internet mobil de viteză înaltă, care au internet mobil cu acoperire slabă sau care nu vor să folosească datele mobile pentru redarea de clipuri video.

Clipurile sunt salvate local atunci când telefonul este conectat la WiFi şi pornesc mult mai repede decât alte clipuri, care sunt redate prin video streaming în timp real, scrie descoperă.ro.

Având în vedere că în Statele Unite există secţiunea Facebook Watch, unde sunt publicate emisiuni realizate special pentru reţeaua de socializare, cu siguranţă această funcţie va îmbunătăţi experienţa de utilizare pentru mulţi dintre utilizatori. Spre diferenţă de Instant Articles, Facebook nu pare să necesite implicarea creatorilor de conţinut pentru a livra clipurile instante.

sursa: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax